Nadia Lee Cohen x Zara su odlična kombinacija

Bilo je samo pitanje vremena kada će Zara pozvati najvruću američku fotografkinju za suradnju. Nadia Lee Cohen je snimila kampanju za cruise kolekciju i inspirirana je Michelle Pfeiffer u filmu Scarface
29.11.2022.
IMAGE SOURCE: Nadia Lee Cohen

Ako pratite umjetničku i fotografsku svjetsku scenu, onda ste sigurno čuli za Nadju Lee Cohen, mladu zvijezdu o kojoj bruji cijela Amerika. Nadia ima jako specifičan estetski potpis koji je zaintrigirao mnoge umjetnike te je već režirala spotove za ASAP Rockyja, Kali Uchis, Katy Perry, a odradila je i brojne svjetske modne i beauty kampanje. Neke od poznatijih su one za Balenciagu, Gucci, Adidas i Valentino.

Kako je Zara u posljednjih nekoliko godina postala prava produkcijska velesila i njihove kampanje ne odudaraju previše od onih s potpisom luksuznih kuća, bilo je samo pitanje vremena kada će angažirati Cohen za neku suradnju. Nadia je snimila Cruise kampanju u svom tipičnom stilu koji izgleda kao hommage Michelle Pfeiffer u filmu „Scarface“. Tu su prepoznatljivi lookovi koje je Michele nosila poput bijelog odijela sa šeširom i slip haljine/spavaćice iz scene u kući. Kolekcija je dostupna na Zarinoj stranici.

SAZNAJ VIŠE: