Mugler i Wolford imaju zajedničku kolekciju

Mugler već neko vrijeme dominira kao jedan od poželjnijih brendova na svijetu, a sada su svoju estetiku "posudili" kući Wolford u novoj kolekciji koja donosi 12 ekskluzivnih komada
19.09.2022.
IMAGE SOURCE: Zhong Lin za Wolford

Što dobijete kad spojite majstore siluete i majstore čarapa? Kolekciju od 12 komada koja vizualno oblikuje svaki detalj tijela tako da poželite odjenuti sve što su producirali. Wolford je inače sklon suradnjama s popularnim brendovima koji mogu prenijeti duh ovog australskog brenda i dati mu nešto svoje. Kolekcija s Aminom Muaddi je bila veliki hit, a sada su udružili snage s kućom Mugler za „skinwear“ kapsulnu kolekciju koja je već dostupna na Wolford webshopu.

Casey Cadwallader je napravio istinski „revival“ za brend Mugler i to u mainstream obliku. Nema tko nije nosio Mugler traperice koje imaju optičku varku zahvaljujući kombinaciji trapera i tkanine koji su maestralno prošiveni kako bi tijelo dobilo „hourglass“ figuru. Ne možemo zaboraviti bodyje s igrom prozirnih materijala koje nose svi od Dua Lipe do Megan Thee Stallion. Sada njegovu viziju možete kupiti u Wolfordu i to kroz 12 fantastičnih komada među kojima su čarape, haljine, biciklističke hlačice, tajice..

Ovo nije prva suradnja Wolforda i Muglera. 80-ih godina je Thierry Mugler dizajnirao kolekciju čarapa za brend, a njegovim stopama sada ide Cadwallader. Kampanju predvodi Lara Stone, a za fotografije je zaslužna Zhong Lin.

SAZNAJ VIŠE: