Morate pogledati kratki film koji je inspiriran serijom Stranger Things

U svojoj najnovijoj suradnji s Netflixom, tvrtka Samsung je maksimalno iskoristila Nightography značajku kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona kako bi proslavili premijeru četvrte sezone serije „Stranger Things“
23.06.2022.
IMAGE SOURCE: Press

Tvrtka Samsung Electronics premijerno je predstavila Make STRANGER Nights Epic, kratki film koji koristi naprednu Nightography značajku kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona, kako bi odali počast popularnoj Netflix seriji Stranger Things. Video je dio već postojećeg Samsung partnerstva s Netflixom, dostupan je za gledanje na Samsung društvenim mrežama, a stiže baš nakon što je četvrta sezona hit serije Stranger Things izašla na streaming platformi.

U ovom kratkom filmu, tema inspirirana serijom Stranger Things donosi savršenu pozadinu za prikaz moćne Nightography značajke Galaxy S22 Ultra pametnog telefona i njezinih mogućnosti. U četvrtoj sezoni serije Stranger Things, noć otvara portal u jedan zapanjujući svijet, a Galaxy S22 Ultra omogućuje rekreiranje tog posebnog stila. Istovremeno se prepričava filmska radnja koja prikazuje kako Galaxy tehnologija ima moć uhvatiti sve ono što bi inače ostalo nevidljivo u mraku.

Stvaranje spektakularne noći

U Make STRANGER Nights Epic, mlada djevojka stavlja svoj Samsung Galaxy S22 Ultra u stražnji džep dok se vozi biciklom do svoje prijateljice na gledanje Stranger Things 4 serije. Tijekom tog putovanja, njezin video se nesvjesno uključuje, snimajući sve ono što vreba iza nje u The Upside Down svijetu. Sve okomite scene snimljene su sa Samsung Galaxy S22 Ultra pametnim telefonom.

Kratki film maksimalno koristi snažnu Nightographyznačajku kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona koja uključuje glavnu kameru od 108MP i nevjerojatan senzor piksela od 2.4um pokrenut umjetnom inteligencijom (AI), omogućujući snimanje s više svjetla i podataka za svijetlije i oštrije video zapise, danju i noću.

Stvaranje galaksije izvanrednog sadržaja

Samsung i Netflix imaju dugogodišnje partnerstvo i surađivali su na posebno osmišljenim kampanjama koje uključuju nekoliko najpopularnijih serija s Netflix streaming platforme. U siječnju su pokrenuli integriranu kampanju povodom izlaska druge sezone Emily in Paris gdje su obožavateljima serije omogućili da preokrenu scenarij te da se postave u ulogu glavnog lika na vlastitom animiranom posteru putem Samsung Galaxy Z Flip3 5G pametnog telefona.

Samsung i Netflix također su se udružili kako bi stvorili kratki film za seriju Bridgerton povodom predstavljanja Galaxy S22 serije na Unpacked događaju u veljači. U videu koji traje svega tri minute, brojni inovatori pokušavaju privući pažnju Charlotte, velike kraljice Bridgertona. Jedan od njih, Lord Tristar uspijeva u tome nakon što je predstavio svoju viziju – veliku sliku u stilu neoklasicizma koja prikazuje Galaxy S22 Ultra pametni telefon koji će biti dostupan za 209 godina.

Tvrtka Samsung i Netflix nastavit će svoju suradnju kreiranja uvjerljivog, visokokvalitetnog sadržaja koji ljudi vole.

Nakon izlaska Stranger Things 4 Volume one u svibnju, Samsung je debitirao s Make STRANGER Nights Epic koji je pušten nakon što je Netflix objavio službeni trailer za Volume two koji izlazi 1. srpnja. Za gledanje Make STRANGER Nights Epic kratkog filma, posjetite Samsung YouTube kanal.

SAZNAJ VIŠE: