Mom’s Pants ima kaput koji želimo u ormaru

Jedan od naših omiljenih regionalnoh modnih brendova opet ima hit komad. Nakon kožnih balonera koji su nas oduševili, Jelena Đokić je pripremila statement kaput za jesen i zimu
11.11.2022.
IMAGE SOURCE: Luka Bošković
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Jelena Đokić niže uspjeh za uspjehom sa svojim brendom Mom’s Pants. Njene kreacije nose sve žene koje cijene vrhunske krojeve i izradu, a jedan od najvećih hitova je imala s kožnim balonerom koji je predstavljen u sklopu jesenske kapsulne kolekcije. Isti uspjeh predviđamo za kaput koji je nedavno predstavljen i koji je san svake žene koja voli oversized komade. Načinjen je od čiste vune, ima prepoznatljivu Mom’s Pants siluetu s boxy ramenima i široke revere.

Ovo je doslovno komad u koji se možete zamotati i prezimiti na chic način. Dobro će upotpuniti traperice i pletivo, ali i večernje kombinacije. Obratite pažnju i na komplete od kože, točnije kratko rezanu boxy jaknu koja se sparuje s kožnim hlačama izrazito visokog struka. Povratak u ovoj sezoni je napravio i baloner s početka priče. Oversized model od mekane prljavobijele kože je komad koji ćete nositi godinama i doista je vrijedna investicija.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: