Mom’s Pants je upravo predstavio ljetnu kolekciju i zaljubljeni smo

Jedan od omiljenih regionalnih modnih brendova Mom's Pants je predstavio ljetnu kolekciju i kampanju koja je snimljena u Dubrovniku
24.05.2023.
IMAGE SOURCE: Luka Boskovic & Stefan Stojanov 

Estetiku Jelene Đokić volimo od samog osnutka brenda Mom’s Pants. Brend koji je počeo s jednim savršenim oversized odijelom azvio se u predvodnika modne niche scene u regiji. Kažemo „nišne“ jer Jelena posluje po principu limitiranih količina, ekskluzivnosti, kvalitete i mini dropova koje objavljuje svakih nekoliko mjeseci. Mom’s Pants u stvari kreira vaš cijeli ormar za sve sezone i iz svake nove kolekcije možete pronaći neki komad koji će vam pristajati uz onaj iz prijašnje.


I dok još uzdišete za njihovim proljetnim kožnim balonerom, Mom’s Pants nam je upravo predstavio ljetnu kolekciju koja je puna statement komada. Izdvojit ćemo best-seller kombinezon s naglašenim ramenima koji u ovoj kolekciji dolazi i u verziji od trapera. Ovaj komad doista pristaje uz sve i možete ga nositi s tenisicama i ravnim sandalama za dan kao i sa štiklama u večernjim prigodama.

Pažnju nam je privukla prekrasna plisirana maksi haljina s prorezima na struku koja također ima naglašena ramena koja stvaraju strogu siluetu ovog, naizgled, nježnijeg komada. Možemo se zamisliti i u oversized pletenoj haljini krem bijele nijanse koja nas podsjeća na neke glamurozne kreacije koje je 70-ih nosila Bianca Jagger. Naravno uz neizostavan glomazni nakit koji je jako popularan ove sezone.

Novu kolekciju Mom’s Pants možete vidjeti u njihovom zagrebačkom showroomu na adresi Gajeva 44.

Modeli : Antonija Topic / Mia Matic 

Photo : Luka Boskovic i Stefan Stojanov 

SAZNAJ VIŠE: