Mogli bismo gledati nastavak filma „Call Me By Your Name“

Priča o mladiću koji na ljetovanju u Italiji počinje istraživati svoju seksualnost zaljubljujući se u starijeg muškarca, mogla bi dobiti svoj nastavak
10.09.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram/ IMDb

Ljeto 1980-eih godina u Italiji, mladić koji istražuje svoju seksualnost upuštajući se u romantičnu vezu sa starijim muškarcem, asistentom za istraživanje njegovoga oca…ovo je radnja mladenačkog emotivnog filma „Call Me By Your Name“ koji je doživio veliki uspjeh kada je izašao 2017. godine. Tada je u ulogu mladog Elija uskočio još svijetu nedovoljno poznat Timothee Chalamet i osvojio publiku. Ovoga glumca je upravo ova uloga vinula u zrak te stavila na listu jednog od najtalentiranijih glumaca današnjice. A sada nam dolazi vijest da bismo mogli dobiti drugi nastavak ove romantične priče.

Redatelj Luca Guadagnino govori o mogućnosti snimanja drugog dijela filma „Call Me By Your Name“ s Timotheejem Chalametom. Međutim, talijanski redatelj ne smatra ga tipičnim nastavkom. „Nastavak je američki koncept“, rekao je Guadagnino nedavno na Telluride Film Festivalu. „To je više poput kronike o Eliju, kronike o ovome mladiću koji postaje muškarac. Na tome želim raditi.“

Očito je da je Luci Guadagnini mladi glumac velika inspiracija jer je ovaj odvojac radio zajedno na još jednom nadolazećem filmu „Bones And All“ koji je predstavljen na filmskom festivalu u Veneciji. Iako je prošlo nekoliko godina otkako su radili zajedno, Guadagnini je vrlo jasno dao do znanja da su on i Timothee Chalamet u kontaktu.

„Nije kao da sam Timotheeja ostavio na vrhuncu njegovog velikog uspjeha i onda ga pronašao četiri godine kasnije“, rekao je Guadagnino. „Držali smo se bliski. Znao sam da nema puno vremena za čekanje sve dok ne počnemo raditi zajedno, ali samo za pravi projekt.“ Ne znamo još kada će u planu biti snimanje drugog nastavka filma pa ćemo se zasad fokusirati na kanibalističku ljubavnu priču „Bones And All“ koja  kina dolazi 23. studenog.

SAZNAJ VIŠE: