SEARCH

Jahaće čizme ne izlaze iz trenda: pronašli smo 10 novih modela

Kada govorimo o klasicima, jahaće čizme su definitivno na vrhu popisa. Pogledajte koje smo modele dodali na našu listu želja
20.10.2023.
IMAGE SOURCE: Loewe Saint Laurent Mytheresa Massimo Dutti Mango Zara
RECOMMENDED

Malo zahlađenje bilo je dovoljno da odbacimo druge modele cipela i na sebe stavimo naše omiljene siluete čizmica – od kaubojskih do bajkerskih, apsolutno svaki dizajnerski brend, ali i high street dućani puni su različitih modela koje želimo nositi. Što se tiče klasika garderobe, ne smijemo zaboraviti na još jednu popularnu siluetu koja nam je privukla pažnju ove jeseni – jahaće čizme.

Jahaće čizme

Jahaće čizme zapravo nikad nisu ni izašle iz trenda, nosile su se čak i u vrućim proljetnim i ljetnim danima, ali nema boljeg vremena za njihovo nošenje nego sad. Zbog toga je vrijeme da vratimo pozornost na ovaj elegantan, ali i funkcionalan model koji bi svatko trebao imati u svom ormaru.

Ovaj model čizmica je jednostavan i ima nenametljivu siluetu u kojoj će vam biti udobno zbog gotovo nepostojeće pete. Baš zbog toga obožavamo jahaće čizme – osim što idu odlično uz hlače, suknje i haljine, ne moramo se mučiti s visokim petama u kojima je teško izdržati duže vrijeme (pogotovo ako smo stalno u pokretu).

Najčešće modeli jahaćih čizma dolaze u crnoj boji – Saint Laurent, Loewe i Toteme su jedni od mnogih modnih kuća koje su se opremile klasičnim crnim siluetama. Jil Sander osim crnog modela ima i bijele jahaće čizme s crnim potplatom koji razbija monotoniju, dok Khaite u ponudi ima jedinstvene metalik jahaće čizmice koje mogu oživiti baš svaku kombinaciju. High street dućani također imaju nekoliko modela u crne i smeđe boje koje se isplati pogledati, a oni najbolji se nalaze na našoj listi.

SAZNAJ VIŠE: