Mnogo sjajnog jeansa u novoj Replay Atelier kolekciji

Replay je lansirao kolekciju Atelier koja u fokus stavlja koncept trapera zbog kojeg je ovaj brend posebno prepoznat i cijenjen
15.11.2022.
IMAGE SOURCE: PRESS
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Otkako se 1978. godine pojavio na modnoj karti, talijanski brend Replay privukao je pažnju svojim suvremenim krojevima, te autentičnim i odvažnim stilom. Iz kolekcije u kolekciju gradio je svoj estetski rukopis postajući sve prepoznatljivijim, a poseban fokus pritom je usmjerio na jeans koji je postao njegovim zaštitnim znakom. Vještina izrade temeljena na bogatoj tradiciji i iskustvu očitovala se u svakom odjevnom komadu, a traperice s Replay potpisom slovile su kao jedne od najtraženijih traperica, uvijek savršeno krojene tako da pristaju kao salivene, suvremenog prizvuka i cool vibre. No, osim estetike, ono što ih je činilo i još čini jedinstvenima je njihova dugovječnost što ih čini bezvremenskima. 

Ne napuštajući ideju o jeansu kao polazišnoj točki, Replay je lansirao kolekciju Atelier. Ženska kolekcija namijenjena sezoni jesen/zima 2022. u fokus stavlja inovativni koncept trapera. Iako niti ovoga puta iz vida ne ispušta svoju bogatu tradiciju u izradi jeansa zbog koje je posebno prepoznat i cijenjen, Replay tradiciju koristi tek kao nadahnuće za razradu suvremene vizije, kreirajući tako kolekciju koja izgleda moderno i profinjeno te izrazito ženstveno. Riječ je o jednoj premium kolekciji koja sjajno ocrtava sve ono što čini DNA brenda Replay. Zanatsko umijeće, bogata tradicija i iskustvo u obradi trapera stavljeni su u službu kreiranja komada koji su istovremeno bezvremenski, ali i suvremeni.

U igri kontrasta i spajanjem različitih materijala i stilova, Replay Atelier kolekcija istovremeno je chic, ali i neformalna, nonšalantna i odvažna što komade iz kolekcije čini jednostavnima za kombiniranje i prilagodljivima različitim stilovima odijevanja. 

Zajednički nazivnik kolekcije čine čiste linije i popularni predimenzionirani krojevi, a svaki od komada u kolekciji promišljen je do posljednjeg detalja, od savršenog kroja do brendinga koji je minimalan, sve kako bi onome koji ga nosi dopustio da u njega unese dozu svoje osobnosti i učini ga jedinstvenim na svoj način. Kolekcija se sastoji od nešto ekscentričnijih modela, ali i onih koji, u athleisure maniri, koketiraju s nonšalantnim, neformalnim sportskim stilom. No, unatoč različitoj paleti odjevnih komada, glavnu ulogu u Atelier kolekciji  ima traper, bilo da je riječ o total lookovima ili mix&match kombinacijama. Traper vodi glavnu riječ čineći odvažne haljine, kratke hlačice, suknje i traperice visokog struka, a u kolekciji se, osim jeansa, mogu pronaći i trenirke, oversized puloveri, mini haljine i pletiva, kao i komadi koji odišu prepoznatljivom Replay rock estetikom. 

Replay Atelier liniju možete pronaći na prodajnim mjestima– Replay store u Arena Centar / Zagreb, Supernova / Zadar, Joker Centar / Split i na web shopu.   

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: