Maska za lice koju trebate u ovoj sezoni partyja

Ne možemo promijeniti svoju biologiju ni zaustaviti proces starenja, ali s ispravnom nje- gom kože možemo se suprotstaviti neizbježnim učincima vremena i učiniti ih manje uočljivima
26.11.2022.
IMAGE SOURCE: MBR

To je cilj linije proizvoda MBR BioChange®. Ovaj moderan i vrlo učinkovit koncept njege znanstveno je i pouzdano rješenje za obnovu ispijene i umorne kože, za potica- nje obnavljanja i oživljavanje funkcija samih stanica kože. Kako bi vaša koža izgledala i osjećala se što je moguće bolje, treba je hidrirati. A je- dan od najjednostavnijih načina za to je hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina (HA) prirodni je glikozaminoglikan koji se nalazi u vezivnom tkivu tijela. Ona je glavna sastavnica koja vašoj koži daje strukturu i odgovorna je za vaš po- punjen i hidriran izgled. Zašto je hijaluronska kiselina tako čarobna? Prije svega, može vezati do 1000 puta više vode od svoje težine! Drugim riječima, djeluje kao humektant i zadržava molekule vode na površini kože da bi ona bila lijepa i hidrirana. Osim što pruža vrlo učinkovitu hidraciju, nekoliko istraživanja je također otkrilo da je jako dobra i za zacjeljivanje rana.

MBR Hyaluron Mask je intenzivno hidrirajuća, hranjiva i učvršćujuća kremasta maska s djelovanjem protiv bora. Učinkovito pojačava hidraciju za blistav ten.

  • Intenzivno vlaži i popunjava kožu.
  • Pruža trenutačno vidljiv učinak protiv bora.
  • Znatno poboljšava površinsku strukturu kože.
  • Poboljšava elastičnost kože.
  • Djeluje protuupalno.

Nanosi se po potrebi, za trenutačno vidljiv učinak osvježenja. Nakon čišćenja i pri- preme, masku obilno nanesite na lice i vrat. Izbjegavajte područje oko očiju. Masku ostavite da djeluje oko 20 minuta. Uklonite mlakom vodom ili blazinicom te nanesite odgovarajuću završnu njegu MBR ovisno o ciljanom rezultatu njege.

SAZNAJ VIŠE: