Make up proizvodi za manje od 20 eura koje je Kendall Jenner nosila na Met Gali

Vizažistica Mary Phillips je za make up look Kendall Jenner na Met Gali koristila isključivo L'Oreal proizvode. Imamo njihov popis
03.05.2023.
IMAGE SOURCE: L'Oreal Paris/ Instagram @maryphillips/ @kat_in_nyc

Na Met Gali možemo očekivati svašta, no ovogodišnju tematiku „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty“ je po prvi puta nakon dugo vremena većina pogodila svojim odjevnim kombinacijama. Crveni tepih bio je pun elegantnih i odvažnih kreacija koje su se izdvajale iz mase, a njima pripada i crni Marc Jacobs bodi sa šljokicama, svijetlim srebrnim ovratnikom i dugačkim rukavima koji je savršeno nosila Kendall Jenner. No, osim kostima, ne smijemo zaboraviti na sjajne make up lookove i ovoga puta nam je upravo Kendall Jenner na radaru.

https://www.instagram.com/p/CruIYqxIZSn/

Njezin make up look je bio suptilan i nježan, naspram odvažnom Marc Jacobs bodiju. Iza besprijekornog i blistavog tena Kendall Jenner s lepršavim trepavicama i nježnim ružičastim bojama usana i obraza, stoji make up artistica Mary Phillips. Ona je koristila isključivo drogerijske proizvode u kreiranju Jennerinog looka, specifično L’Oreal proizvode. To znači da svaki proizvod koji je Jenner nosila na Met Gali košta manje od 20 eura.

Mary Phillips započinje šminkanje koristeći svoju viralnu tehniku pod nazivom „underpainting“ kako bi dala Jenner besprijekoran ten. Za to je upotrijebila L’Oreal Paris Age Perfect 4-in-1- Tinted Face Balm puder u dvije tamnije nijanse kako bi konturirala Jennerino lice. To je Jennerinoj koži dalo suptilan, oblikovan izgled prije samog stavljanja tekućeg pudera. Cilj ove tehnike je da se proizvodi slaže na specifičan način kako bi koža izgledala što prirodnije. Imamo popis svih L’Oreal proizvoda koje je Mary Phillips koristila, a s kojima i vi možete kreirati blistavi, besprijekorni look.

SAZNAJ VIŠE: