SEARCH

Luksuzni neboder u New Yorku u kojem želimo živjeti

U New Yorku je zasjao novi neboder s više od 200 luksuznih stanova te raznim sadržajima poput infinity bazena i košarkaških terena
03.07.2023.
IMAGE SOURCE: Lightstone
RECOMMENDED

Sanjarimo o visokim neboderima New Yorka pa iako možda nikada nećemo posjedovati luksuzni penthouse usred Manhattana, volimo u jedan takav zaviriti, makar na fotografijama. Već smo pisali o najskupljem penthouseu u New Yorku koji košta vrtoglavih 250 mlijuna dolara, a sada smo naletjeli na čitavi novi neboder s luksuznim stanovima koji će zagolicati maštu svim ljubiteljima Velike Jabuke.

Američki konglomerat nekretnina Lightstone radio je zajedno s gansko-britanskim arhitektom Davidom Adjayeom na izgradnji novog luksuznog stambenog tornja u New Yorku. 130 Wiliam sastoji se od 66 katova i savršeno je usklađen s dinamičnim horizontom NYC-a. Neboder je visok oko 250 metara i predstavlja prvu visoku zgradu Adjaye Associatesa u SAD-u. Zgrada ima više od 200 rezidencija te 20 000 četvornih metara sadržaja uz novi javni park i široke mogućnosti maloprodaje. Sadržaji uključuju infinity bazene, košarkaška igrališta i dječja igrališta.

Fasada nebodera izgrađena je od teksturiranog kamena i bronce, prateći zakrivljene prozore koji se protežu duž vanjsle strane. Rezidencije se kreću od malih studio apartmana pa do stanova s četiri sobe sa svijetlim drvenim podovima i prozorima u obliku luka koji daju prirodno svijetlo. Otvorene kuhinje, mramorni kamini i moderne kupaonice poboljšavaju interijere suvremenim elementima.

SAZNAJ VIŠE: