Louis Vuitton uspio ugrabiti Gisele Bündchen za „Horizons Never End“ kampanju

Ako nas nešto ne začuđuje to je vijest da je Louis Vuitton uspio dogovoriti suradnju s još jednom mega popularnom slavnom osobom
09.06.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @louisvuitton
RECOMMENDED

Louis Vuitton poznat je po svojim kampanjama u kojima sudjeluju poznate osobe, koje osim što služe kao dobra reklama proizvoda dijele i neke detalje o svom životu koji čitavu suradnju čine još zanimljivijom. Ovog puta u najnovijoj LV kampanji našao se brazilski supermodel Gisele Bündchen, s ciljem da uhvati bit suvremenog putovanja. Dolazeći u pravo vrijeme za ljeto, kampanja “Horizons Never End” prikazuje Bündchen kako istražuje ogromnu obalu Miamija i uživa u suncu tijekom čega nudi vlastiti pogled na luksuzna putovanja.

U objektivu Glena Luchforda, kampanja prikazuje kako međunarodni supermodel ističe već kultni Horizon kovčeg na svojim putovanjima. Usput u videu kampanje spominje i svoj jet sett način života te dijeli iskustva o prenatrpanom rasporedu i stalnim putovanjima.

Supermodel se pridružuje Lionelu Messiju i Jacksonu Wangu koji su već zvijezde vlastitih LV Horizons kampanja. Sada u kampanji s Bündchen, fokus je na konceptu svjetovnih putnika, stavljajući u prvi plan prepoznatljiv LV monogram i ultra-lagani Horizon kovčeg – s ciljem naglašavanja putovanja u stilu i bez napora.

SAZNAJ VIŠE: