SEARCH

Louis Vuitton planira otvoriti hotel u Parizu

Izvršni direktor Louis Vuittona, Michael Burke uskoro će se iseliti iz svog ureda s pogledom na Eiffelov toranj i Notre Dame jer će se korporativni uredi prestižne marke pretvoriti ogromni kompleks koji uključuje prvi Louis Vuitton hotel u Parizu i njegovu najveću trgovinu. Evo, o čemu je riječ
15.11.2022.
IMAGE SOURCE: sortiraparis.com
RECOMMENDED

Matična tvrtka LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton ne staje sa svojim planovima da središnje pariško susjedstvo pretvori u kulturni centar s trgovinama, restoranima i stambenim objektima. Nakon što je predsjednik najvećeg svjetskog luksuznog konglomerata, Bernard Arnault, obnovio hotel „Cheval Blanc“, redizajnirati će i sjedište Luis Vuittona koje će postati mjesto odmora, dobrog shoppinga i zabave.

Kako je za „Women’s wear daily“ magazin, otkrio Michael Burke , u utorak će predstaviti novu kulinarsku i kulturnu destinaciju, iskustveni prostor „LV Dream“. Izložbeni prostor sastojati će se od devet soba koje će nuditi interaktivno iskustvo kojim će se predstaviti partnerstva brenda s raznim umjetnicima i arhitektima, a to je samo najava obnove sjedišta od impozantnih 400 tisuća četvornih metara.  Budući planovi idu u korak s vremenom u kojem potrošači, osim na predmete, novce žele trošiti na iskustvo i upravo takvo, izvrsno iskustvo, će im pružiti novi kompleks Louis Vuittona.

Osim hotela, dizajnirati će i restoran što nije prva Vuittonova avantura u ugostiteljskim vodama. Prošle godine otvorili su pop-up resotran u Seoulu i ljetni restoran u Saint- Tropezu, a butici u Japanu isto tako imaju svoje restorane i kafiće.  

Nemoguće je pojmiti sve projekte Louis Vuittona jer kako Burke ističe, „To je puno više od modne kuće, to je puno više od luksuzne kuće, to je puno više od proizvođača prtljage, to je više od trgovca na malo“ i ne možemo se ne složiti s time.

SAZNAJ VIŠE: