4 Halloween manikure koje možete nositi svaki dan

Već smo se ranije pozabavili jesenskim trendovima noktiju, a sada je vrijeme da otkrijemo najbolje manikure za Noć vještica
24.10.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @avrnailswatches @disseynails
RECOMMENDED

Još samo malo vremena dijeli nas od Noći vještica i polako već razmišljamo o kostimima i šminki u kojima ćemo se pojaviti na noćnim provodima. Ali svi znamo da outfit nije potpun bez odgovarajuće manikure, zbog čega smo mi odlučili izabrati četiri popularne manikure koje možete nositi na Halloween, ali i nakon njega. Uvijek možemo odabrati tematske nokte s nekim od sablasnih motiva, ali oni nekad nisu najbolje rješenje za cijeli mjesec, zato se većina ipak odlučuje za bezvremensku estetiku.

Halloween manikure

Pumpkin Spice

Već smo zakoračili u „pumpkin spice“ sezonu, pa zašto ne bi to obilježili i noktima. Miješanje crvenih i narančastih tonova stvara savršenu kombinaciju koja nas podsjeća na boju bundeve. Ova manikura je savršena za Noć vještica, ali se bez problema može uklopiti i u svakodnevne kombinacije zbog svog suptilnog i elegantnog izgleda.

halloween nokti
halloween nokti

Tamno ljubičasta

Tamno ljubičasta je boja koju ne viđamo toliko često na noktima zbog njenog jakog efekta – ako je previše tamna, boja može sličiti crnoj više nego ljubičastoj. Ipak nikad nije bolje vrijeme da budemo odvažni i isprobamo mističnu i tajanstvenu nijansu ljubičaste koja iz nekog razloga podsjeća na manikuru kakvu bi nosile vještice – još bolje ako je to slučajno vaš odabrani kostim. U svakom slučaju manikura je dovoljno jednostavna i elegantna da može proći i bilo koji drugi dan.

ljubičasti halloween nokti
ljubičasta nijansa noktiju

Tonovi jeseni

Ovo možda nije klasičan izbor za Halloween, ali svejedno je dobro rješenje. Tradicionalne jesenje boje raspoređene su na svaki nokat i stvaraju jedinstvenu manikuru koja ide u sve. Ova manikura je kao i prošla, prilično jednostavna za napraviti – ako nemate vremena ni inspiracije, ovaj izgled možete bez problema postići i kod kuće.

haloweeen nokti
boje jeseni

Black Ombré

Neki obične crne nokte smatraju dosadnim i ne previše maštovitim izborom manikure, ali „black ombré“ nokti su sve samo ne dosadni. Nema boljeg rješenja od tamnog crnog vrha koji se prelijeva u sivu nijansu. Ova manikura je dolična za sve ljubitelje tamnijih i prigušenijih tonova, a ako želite da vaši nokti budu još posebniji, uvijek možete dodati neki zabavan detalj poput šljokica ili napraviti chrome verziju.

black ombre
black ombre nokti
SAZNAJ VIŠE: