Koja je Japanska anti-age tajna dugovječnosti? Imamo odgovor

Japanski laboratorij je osmislio proizvod s fermentiranom papajom koji je postao omiljeni anti-age dodatak svjetskih zvijezda, a dostupan je i kod nas
14.10.2023.
IMAGE SOURCE: FPP
RECOMMENDED

Nije tajna kako je japanski narod poznat po mladolikom izgledu, aktivnoj starosti i dužem životnom vijeku. Osim zdrave i balansirane prehrane, stručnjaci ističu i važnost procesa fermentacije koja je duboko ukorijenjena u japansko društvo. Osim u hrani, Japanci su fermentaciju iskoristili i za proizvodnju jednog od svjetski poznatih dodataka prehrani – pripravak fermentirane papaje FPP®. 

Što je fermentirana papaja?

Japanski laboratorij Osato Laboratory Inc. spojio je blagodati moćne papaje s procesom fermentacije i prije 25 godina proizveo FPP® (Fermented Papaya Preparation), 100% prirodni dodatak prehrani od fermentirane papaje bez aditiva. 

Ovim posebno patentiranim procesom fermentacije nastaju specifični spojevi koji usporavaju procese starenja iznutra i izvana, bore se protiv oksidativnog stresa te podižu razinu energije i vitalnosti. Time se FPP® uvelike razlikuje od svježe papaje ili dehidrirane papaje. 

Omiljeni anti-age dodatak svjetskih zvijezda

Iako je tek nedavno došao u Hrvatsku, u svijetu je već dobro poznat pod nazivom Immun’age gdje se godišnje proda u više od 15 milijuna primjeraka. 

Obožavaju ga i svjetske zvijezde, pa je tako i Irina Shayk jednom prilikom za Vogue izjavila „kako joj FPP® svakodnevno omogućuje da se osjeća bolje i izgleda svježe.“

Također, zbog dobrog djelovanja FPP® su koristila i tri poglavara Katoličke crkve. 

Prednosti za ljepotu i mladolikost kože lica

“FPP® na prirodan način pomaže pri održavanju ravnoteže oksidansa i antioksidansa u organizmu te uklanja višak slobodnih radikala, jednog od glavnih uzročnika preranog starenja. Iz mog kliničkog iskustva mogu reći da FPP® doista ima blagotvoran učinak za kožu. 

Ovi učinci FPP®-a na kožu očituju se u očuvanju vlažnosti, elastičnosti i ujednačenosti kože. FPP® pomaže i u zaštiti kože od štetnih utjecaja iz okoliša kao što su sunce, zagađenje i stres. Govorimo o izuzetno kvalitetnom prirodnom nutraceutiku čije ukupno djelovanje možemo u pravom smislu nazvati danas popularnim terminom – anti-age dodatkom prehrani. 

Moram priznati da ga i ja osobno redovito koristim.“, komentirala je liječnica, primarius dr. sci. dermatologije Jasna Lesić. 

dr. sci. dermatologije Jasna Lesić. 

Proizvod najviše kvalitete

Ovaj proizvod je u potpunosti prirodan, dobiva se od ne-GMO papaje s Havaja, nema konzervansa, kemijskih dodataka, dodanog šećera i veganski je. FPP® je jedinstveni dodatak prehrani čija su svojstva dokazana u više od 50 međunarodnih kliničkih znanstvenih studija renomiranih znanstvenika, uključujući i profesora Luc Montagniera, dobitnika Nobelove nagrade za medicinu 2008. godine.

FPP® se proizvodi pod strogom kontrolom kvalitete te posjeduje više ISO certifikata. Do sada nema prijavljenih štetnih nuspojava. 

Kako koristiti FPP®

Dodatak dolazi u obliku praha koji se direktno primjenjuje u usta. Prah progutate, a zbog boljeg djelovanja i apsorpcije preporučuje se da proizvod uzmete natašte. Možete konzumirati do 3 vrećice dnevno, a uobičajena doza je 1 vrećica na dan.

fermentirana papaja supliment

Gdje kupiti FPP®

FPP® je dostupan u odabranim Farmacia i Prima Pharma ljekarnama, a možete ga naručiti i klikom na link. Više informacija o proizvodu možete pronaći na službenim stranicama brenda www.fpp.hr ili na Facebooku i Instagramu.

SAZNAJ VIŠE:
Kristina Mikulić
| 10.10.2022.