Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila

Imamo i shopping listu
31.03.2022.
IMAGE SOURCE: Alamar Cosmetics

Od svih trendova koji su nam se vratili iz 90tih i ranih 2000tih – ovaj mi je apsolutno najdraži.

Volim mat ruževe, ali budimo iskreni, svaki nakon nekog vremena isuši usne. Također, malo su mi dosadili jednodimenzionalni izgledi usana. Čini mi se da sjajni izgled sve vraća u život. Let it glow je moj novi moto za 2022 i želim s vama podijeliti moju top listu i moju wish listu sjajila za usne.

TOP 3 LISTA

KIKO MILANO 3D HYDRA LIPGLOSS

Najveći problem ovog sjajila je ogroman izbor nijansi. Trenutno koristim 02 Natural Beige, no svakako želim isprobati još nijansi iz ove linije. Vrlo je sočan, daje usnama predivan sjajan izgled, a dobro dođe ako zaboravim balzam za usne. Aplikator omogućuje idealno nanošenje bez ogledala i ono što je najvažnije – nema ljepljivog osjećaja.

Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila (фото 1)
Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila (фото 2)

MAYBELLINE LIFTER GLOSS

Ovaj sam naravno kupila zbog Instagrama. Toliko mi je dugo iskakao iz paštete da sam ga jednostavno morala isprobati. Osim toga pakiranje je predivno i veoma fotogenično. Vjerojatno jedan od razloga zašto sam ga viđala posvuda. Koristim nijansu 009 Topaz, jer sam htjela tamnije pigmentirano sjajilo za usne, ali da i dalje ima nude finish. Tamna boja se ne vidi previše, no sjaj je zato očaravajuć. Kako ima dodatak hijaluronske kiselina, sjajilo ima i iznimno hidratizirajući učinak bez lijepljenja.

MILANI KEEP IT FULL

Osim imenom ovo sjajilo me privuklo narančastom 11 Tropical Shine bojom. Htjela sam za proljeće imati i neku vedriju nijansu za vedrije dane. Osim toga sastojci su odlični. Sjajilo spaja hijaluronsku kiselinu i ulja za puniji, ali prirodan izgled. Spoj sastojaka omogućuje da lagano klizi po usnama, bez ljepljive teksture.

Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila (фото 3)

WISH 3 LISTA

Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila (фото 4)

DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

Bit ću iskrena kad kažem da želim ovo sjajilo samo zbog predivnog pakiranja. Osim toga stoji tvrdnja da povećava volumen usana. Vjerojatno ima dodatak sastojka koji poboljšava prokrvljavanje, a čiji me učinak itekako zanima. Boja koju želim je koral. Dovoljno prozirna, ali s dodatkom koraljnog šarma.

ILIA BALMY GLOSS TINTED LIP OIL

Ilia je brend kojeg sam relativno nedavno otkrila. Što ga više proučavam više me intrigira. Cijela linija proizvoda je vrlo lagana, i naglašava prirodan izgled s glamuroznim naglaskom. Pigmentiranost ovog sjajila je jača stoga je ovo idealan spoj balzama, ruža i sjajila. Boja koju želim je definitivno – ONLY YOU.

Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila (фото 5)
Let it glow: Ovog proljeća ponovo nosimo sjajila (фото 6)

TOO FACED JUICY FRUITS COMFORT LIP GLAZE

S ovako sočnim imenom i preslatkim pakiranjem, nije ni čudo što se našao na wish listi. Dodatak šljokica sigurno pojačava glossy efekt što je uvijek plus. Sve tri nijanse mi se čine zabavne, stoga ću se malo teže odlučiti kod odabira. U svakom slučaju, ovo sjajilo jako priziva ljetne dane i osvježavajuće koktele.

SAZNAJ VIŠE: