Les Emaux imaju statement komade za hladnu sezonu

Hrvatski brend Les Emaux je predstavio novu kolekciju kojom dominira oversized silueta i i snažni krojevi.
17.11.2022.
IMAGE SOURCE: Kristina Vrdoljak

Kolekcija koja na prvu odiše glamurom, sofisticiranošću, bezvremenskom siluetom, monokromatskim toniranjem, ženstvenim gardom, lišena okova trenda. Koketira sa seksepilom a opet pokriva elegancijom i snagom.

Crna kao bezvremenski identitet profinjenosti i elegancije ovaj put je pronašla svoju nišu u novoj blagdanskoj kolekciji brenda “Les Émaux.


Oversize kaputi i blazeri u neizostavnom “houndstooth” uzorku ili plisse transparentna haljina, korzeti ili možda “little black dress” s predimenzioniranim rukavima pronalaze svoje svjetlo pod reflektorom kao protagonisti ovogodišnje kolekcije.

Paula Sikirić - u dizajnu nove kolekcije brenda LES ÉMAUX, zaokružila je ideologiju brenda snažnog i bezvremenskog stila upotpunivši ga svojim autentičnim karakterom.

“Još dok smo bili u procesu završavanja kolekcije, Paula je bila na fittingu kako bi definirali pojedine outfite i dogovorili finese. U jednom trenutku, Paula je toliko jako vrisnula od euforije da nam je srce stalo od brige, da bi na kraju ispalo da je to bila uzbuđenost i sreća. To nam je bio i više nego dovoljno da budemo ekstatično sretni s ishodom svega što smo do tada izdizajnirali.”

Kampanju je fotografirala Kristina Vrdoljak, Make up potpisuje Ivana Lončar, oblikovanje kose – Katica Topčić za Kevin Murphy, dok je stilistica kampanje Ana Nikačević te asistentica stiliste Nela Kliček Porobija.

SAZNAJ VIŠE: