Krenula je četvrta, posljednja sezona serije „Succession“

Prošlu nedjelju krenula je s emitiranjem četvrta i ujedno posljednja sezona voljene serije „Succession“ čija nas je premijerna epizoda oduševila
29.03.2023.
IMAGE SOURCE: HBO/ IMDb

Najpoznatija bogata obitelj obavijena spletkama vratila se na ekrane sa svojom posljednjom sezonom. Serija „Succession“ je pokupila dvije važne nagrade na prošlogodišnjoj Emmy dodjeli i to za najbolju dramu i najboljeg sporednog glumca. Rijetko tko se nije navukao na obiteljske drame i penjanje do trona uspjeha u ovoj HBO seriji pa se željno iščekivala četvrta, ujedno i posljednja sezona.

Četvrta sezona sastavljena je od deset epizoda, a snažno je započela s prvom epizodom „The Munsters“ prošle nedjelje. Ona je savršeno slijedila nastavak eksplozivnih događaja koji su se odvili u finalu treće sezone. Roman, Kendall i Shiv formirali su ujedinjenu frontu protiv svoga oca, a Waystar Royca dijeli samo 48 sati da bude prodan GoJo-u, novoj streaming tvrtki koju je osnovao švedski tehnološki mogul Lukas Matsson. Nećemo previše spoilati, no samo možemo reći da smo nakon prve epizode ove finalne sezone još dalje od toga da saznamo tko će naslijediti Logana Roya i sjesti na tron Waystar Royca.

Kreator i izbršni producent serije Jesse Armstrong još je prije mjesec dana potvrdio da je zaista riječ o posljednjoj sezoni. Armstrong je za New Yorker rekao da iščekuje posljedice završetka serije i da se priprema za taj određeni osjećaj praznine koji prati rad na ovakvoj seriji. Baš zato Armstrong ne otpisuje u potpunosti ideju o spin-offu na „Succession“. Za The Guardian je rekao da bi se volio jednog dana vratiti ovoj voljenoj seriji jer osjeća da bi mogao postojati neki drugi dio svijeta, savezničkog svijeta ili likova koje bi mogao smjestiti na ekrane. Također je spomenuo da je četvrta sezona serije finalna koja će isvrpiti sve naše rezerve interesa te postoji bol u svim likovima koja je zaista snažna. Mi smo spremni za ovu nedjelju, uživat ćemo u ovim dramama dok možemo.

SAZNAJ VIŠE: