Koje naslove očekujemo na Netflixu u lipnju? Imamo popis

Želimo zaboraviti kišni svibanj i što prije uskočiti u sunčani lipanj s kojim dolaze jako dobri naslovi na Netflixu
28.05.2023.
IMAGE SOURCE: Netflix/ IMDb

Svibanj nam je većinom bio kišni pa smo pogledali doslovno sve što je Netflix nudio. Lipanj je iza ugla, a čini se da sunca neće nedostajati. Ipak, kada krenu vrućine, povući ćemo se u udobnost svog doma i bingewatchati nove Netflix naslove koje vrijedi pogledati. Donosimo popis.

Arnold (7. lipnja)

Lipanj započinjemo trodijelnom dokumentarnom serijom o Arnoldu Schwarzeneggeru –  od njegovog austrijskog podrijetla do njegove karijere zvijezde akcijskih filmova i na kraju guvernera Kalifornije. Lesley Chilcott donosi nam ‘istinu’ o osobnim i profesionalnim pothvatima i žaljenjima Schwarzeneggera, od kojih je neke detaljno opisao u nedavnom profilu Hollywood Reportera.

Never Have I Ever Sezona 4 (8. lipnja)

Dan nakon dolazi nam nova sezona popularne humoristične serije u kojoj Devi (Maitreyi Ramakrishnan) prolazi zadnju godinu srednje škole. U preostalih 10 epizoda Devi žonglira potjeru za mjestom na Sveučilištu Princeton s obiteljskim borbama i nekom romantičnom dramom nakon napetog završetka treće sezone u kojoj je njezin neprijatelj Ben postao nešto više.

The Witcher Sezona 3 Volume 1 (29. lipnja)

Nakon mjeseci iščekivanja blizu smo datumu izlaska treće sezone Witchera. Serija će biti objavljena u dva navrata s tim da će prvih pet epizoda biti objavljeno 29. lipnja, a druga serija od šest epizoda stiže tek mjesec dana kasnije 27. srpnja. Obožavatelji serije već znaju da je The Witcher temeljen na istoimenim knjigama Andrzeja Sapkowskog, a za Netflix ga je kreirala Lauren Schmidt Hissrich – tako da očekujemo da će i treća sezona ostati bliska knjigama.

Black Mirror Sezona 6

Black Mirror se konačno vraća sa šestom sezonom nakon četiri godine pauze između posljednje sezone. Ova sezona opisana je kao “najnepredvidljivija, najneočekivanija i najnepredvidljivija dosad”. Najavljene su velike zvijezde koje će glumiti u trećoj sezoni, ali trenutno je nejasno u kojim će se epizodama pojaviti. Ono što još znamo je da će šesta sezona biti duža od pete (više o tri epizode), ali podatak koji nažalost još nemamo je točan datum izlaska serije. Jedino što je jasno je to da će nova sezona sigurno izaći u lipnju.

Amy Schumer: Emergency Contact (13. lipnja)

Novi stand-up specijal Amy Schumer bit će premijerno prikazan 13. lipnja. Emisija koju je Schumer sama režirala predstavlja njen treći specijal na Netflixu nakon “The Leather Special” 2017. i “Growing” 2019.  „Emergency Contact“ bi mogao biti referenca na Schumerin uvodni monolog u Saturday Night Liveu 2022., gdje se našalila: „Neugodno je seksati se sa supružnikom. Jer, kao, to je tvoja obitelj. Imam Dan zahvalnosti s tobom. Slažem tvoje džempere. Ne mogu se spustiti na tebe. Ti si moj emergency contact, zaboga.“

SAZNAJ VIŠE: