Knjiga koja će oduševiti sve slatkoljupce

„The Art of Flavour“ je knjiga poznatog slastičara Amauryja Guichona u kojoj ćete otkriti razne recepte i tehnike pravljenja čokoladnih kreacija ovog chefa
18.12.2022.
IMAGE SOURCE: Sweet Shop/ Instagram @amauryguichon
RECOMMENDED

Video poznatog slastičara Amauryja Guichona kako radi ogromnu žirafu isključivo od čokolade, najgledaniji je TikTok video s čak 23,6 milijuna pregleda. Guichona smo također imali priliku vidjeti u Netflixovoj emisiji „School of Chocolate“, a svakodnevno gledamo njegove čokoladne kreacije na Instagramu i pitamo se: kako to uspijeva? Pa, Guichon velikodušno dijeli svoje znanje i tehnike u vlastitoj knjizi „The Art of Flavour“ koja bi mogla biti i  odličan božićni poklon za buduće slastičare i slatkoljupce.

U ovoj knjizi hvaljeni slastičar vas vodi kroz 12 svojih najpoznatijih čokoladnih kreacija te dijeli više od šezdeset recepata kao i razne tehinke pripreme slastica. „The Art of Flavour“ knjiga predstavlja gurmansku avanturu kroz koju ćete biti prebačeni na različite kontinente. U opisu knjige stoji sljedeće: „Izgubite se na ukusnom putovanju otkrivajući njegove kreacije. Deserti chefa Amauryja Guichona ostavljaju bez teksta. U njegovoj prvoj knjizi, rame iz rame s njim, otkrijte njegove ideje i umjetnički put.“

Knjigu možete nabaviti za 65 dolara na službenoj stranici Sweet Shop gdje ćete pronaći i druge Amauryjeve kuharske proizvode poput pomagala u kuhinji te slastičarskih sastojaka.

SAZNAJ VIŠE: