Kim Kardashian opet nosi Balenciagu

Balenciaga je predstavila novu proljetnu kolekciju koju je Demna proglasio najosobnijom dosad. U redove se vratila i Kim Kardashian
02.10.2023.
IMAGE SOURCE: Imaxtree

Balenciaga je značajno „smirila doživljaj“ s prezentacijama novih kolekcija. Ako ste pratili brend prije skandala, onda znate da su Demna i njegov tim uvijek imali spektakularne scenografije i da je Balenciaga doista vodila igru na rasporedu Tjedna mode u Parizu. Stvari su se promijenile i kompletna priča je postala suptilnija od prezentacije do kolekcija koje Demna izbacuje.

U intervjuu koji je dao za britanski Vogue prije nekoliko mjeseci kazao je da se vraća krojenju i šivanju bez popratnih sadržaja koji čine show od modne industrije. Kolekcija koja je prikazana jučer je najosobnija dosad, a reviju je otvorila Demnina majka odjevena u oversized dekonstruirani baloner i običnu crnu dolčevitu.

Revija se nastavila u stilu koji je karakterističan za Demnu – oversized siluete, jaka ramena, dekonstrukcija kaputa, bomberica, blejzera.

Haljine su uvijek posebna priča u Balenciagi jer su sušta suprotnost mračnijoj estetici dnevnog dijela kolekcije. Cvjetni motiv je zaštitni znak brenda, a u ovoj kolekciji smo vidjeli nekoliko maksi modela jednostavnog ravnog kroja s kratkim rukavima.

Mediji su se raspisali o povratku Kim Kardashian koja je odlučila ponovno nositi brend bez obzira na komentare koji nisu najpovoljniji. Iako nije sudjelovala na reviji, Kim se pojavila u lookbooku odjevena u crnu haljinu od sjajne kože. Na sam dan revije paparazzi su je snimili u total looku iz kolekcije sastavljenom od cargo hlača i oversized motorističke jakne.

SAZNAJ VIŠE: