Karl Lagerfeld torba od čokolade? Mi kažemo može

Povodom predstavljanja nove IKON/K torbe, brend Karl Lagerfeld je organizirao večeru na kojoj je poznati slastičar Amaury Guichon oduševio goste ogromnom poslasticom u obliku spomenute torbe
28.09.2023.
IMAGE SOURCE: German Larkin/ Karl Lagerfeld Instagram/ Young Emperors
RECOMMENDED

Neki dan je brend Karl Lagerfeld održao intimnu večeru s prijateljima brenda i direktorom dizajna Hun Kumom kako bi proslavili novu torbu IKON/K koja će biti glavni modni dodatak ove sezone. Gosti pozvani na večeru došli su sa svih krajeva svijeta, a među njima su se pronašli i influenceri Nic Kaufmann, Marta Sierra, Benji Krol, Fatema Alawadhi, kao i par vizualnih umjetnika Young Emperors.

Na oduševljenje svih gostiju, međunarodno poznati slastičar Amaury Guichon je za kraj divne večeri predstavio ogromni čokoladni desert u obliku IKON/K torbe. Svoje umijeće izrade ove torbe podijelio je na svojim društvenim mrežama i još nas jednom doslovno hipnotizirao ovim čokoladnim umjetničkim djelom.

U jednom od džepića torbe (koji su također napravljeni isključivo od čokolade), Amaury je smjestio slatke poslastice koje su bile pravo iznenađenje za goste večere.

@amauryguichon

I’ve officially partnered up with @Karl Lagerfeld who challenged me to recreate their brand new Ikon K handbag! How do you think I did? #amauryguichon #karllagerfeld #chocolate

♬ Skylight – Gramatik

Amaury Guichon je poznat po izradi hiperrealističnih skulptura od čokolade, a bio je i domaćin Netflixovog popularnog natjecateljskog showa „School of Chocolate“. IKON/K nije prva torba koju je napravio od čokolade:

Guichon je oduševio prekrasnom bijelom „kožnom“ torbom koja se sastoji od dva sloja biskvita od vanilije i kikirikija, dva sloja mekane karamele od vanilije, dva sloja kreme od vanilije, dva sloja tučenog mascarponea i hrskavog kikirikija domaće izrade. Mi se ne možemo odlučiti koja nam je torta-torba bolja, a sanjamo o tome da jednom probamo Amauryjeve delicije.  

SAZNAJ VIŠE: