SEARCH

Kako estetski make over može promijeniti život?

Estetska kirurgija i estetski zahvati su postali dio svakodnevice. Kad to kažemo mislimo na činjenicu da ove stvari više nisu tabu tema i da žene otvoreno pričaju o korekcijama koje su im pomogle da riješe neki problem
07.12.2022.
IMAGE SOURCE: Unsplash / LF Medical Group
RECOMMENDED

Doduše dalo bi se raspravljati o slavnim ženama koje i dalje ne žele priznati što su sve napravile (iako je i laiku jasno da su prošle kroz brojne estetske intervencije). Koliko javne osobe moraju biti transparentne prema svojim pratiteljima kojima često prodaju vlastite proizvode za izgled je tema koju smo obradili više puta i dalje stojimo iza tvrdnje da nije pošteno prodavati beauty proizvode i obećavati čuda kada je svima jasno da je izgled određene osobe postignut zahvaljujući dermatolozima i kirurzima. Danas ne pričamo o influencerima. Danas pričamo o stvarnim ljudima kojima je estetska kirurgija promijenila život nabolje. Svi se mi nekad osjećamo nesigurno u vlastitom tijelu i postoje stvari koje bismo htjeli promijeniti. Nije slučaj da nužno želimo postati neka druga osoba, već najbolja verzija sebe. Ako nikada niste imali neki estetski problem, možda vam može biti teško za shvatiti koliko taj problem nekad zna dominirati životom pojedinca.

Ima dana kad se nikome ne sviđa vlastiti odraz u ogledalu, ima dana kad smo „on top of our game“, a postoje i nesigurnosti koje su u ljudima stvorili određeni estetski „nedostaci“ ili reakcija okoline na njih. Upravo iz navedenih razloga estetsku kirurgiju ne treba isključivo gledati kroz prizmu celebrityja i influencerica, već i kao alat s kojim se doista može pomoći ljudima da se osjećaju bolje i da vrate izgubljeno samopouzdanje. Upravo je to nit vodilja Ekstremnih Makeovera Nove TV na čelu s timom Poliklinike Lohuis Filipović. Pokazati promjene koje ljudi doživljavaju kada isprave neki nedostatak na tijelu i licu koji im je bio prepreka u mnogim situacijama u životu.

Nekima je to manjak samopouzdanja, nekima trauma izrugivanja u djetinjstvu – cilj je svakako da nakon operacije dožive život na jedan drukčiji način – od poslovnih prilika do ljubavnih i drugih.

Estetska kirurgija novog doba je prirodna. Zaboravite na nerealne proporcije i zahvate koji su neprirodno vidljivi na prvi pogled. Takvi trendovi su ostali u prošlosti što ćete lako uočiti na društvenim kanalima svih relevantnih svjetskih kirurga. U poliklinici Lohuis Filipović upravo imaju takav pristup. Naglasak je na stručnosti, modernim tehnikama operiranja, kombinaciji raznih metoda s kojima se postižu prirodni i dugotrajni rezultati koji mijenjaju život njihovih pacijenata. Cilj projekta humanitarnog makeovera je promijeniti život kandidata na bolje. Humanitarni makeover LF poliklinike omogućava običnim ljudima s različitim životnim stilovima iz različitih regija Hrvatske da poboljšaju svoje zdravstveno stanje, a samim time i cjelokupni izgled, te dožive pozitivnu promjenu u životu. Kako? Pogledajte u nastavku..

MARINA


Marina Mijatović je lice serije makeovera koje smo radili u suradnji sa InMagazinom Nove TV. U polikliniku se javila zbog problema s disanjem uz želju da nos i estetski korigira. Među najnaprednijim tehnikama prezervacijske rinoplastike posebno se ističe ULTRAZVUČNA PIEZO RINOPLASTIKA, koja je iz temelja promijenila načine oblikovanja nosa. Dr.sc Boris Filipović i dr.sc Peter Lohuis su predložili da uz korekciju nosa naprave i kirurško podizanje usnice kako bi dodatno pomladili konture njenog lica.

Nakon oporavka, Marinu su još malo osvježili uz pomoć botoksa i dermalnog filera. “Zahvalni smo ovoj prekrasnoj ženi što nam je povjerila svoje lice.” – izjavili su doktori.

DRAGINJA

Draginja se prijavila na InMagazin-ov makeover zbog nezadovoljstva izgledom svog nosa što ju je mučilo godinama. Kao i nos, koji ima tendenciju rasta s godinama, raslo je i Draginjino nezadovoljstvo. U dogovoru s LF Medical Group kirurzima, odlučila je dodatno pomladiti svoj izgled inovativnom tehnikom deep plane facelifta u kombinaciji s podizanjem vrata i korekcijom donjih kapaka.

Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata. Zahvalni smo Draginji što nam je povjerila svoje lice a ponosni što je zadovoljna svojim novim izgledom.

MLADENKA


Mladenka je jedna od dobitnica TV MAKEOVER – a. Želja joj je bila poboljšati izgled klempavih uški koji ju je mučio čitavog života te poboljšati disanje i estetski izgled nosa, ali i cijelog lica i tijela. Željela je prirodan i ne-operiran izgled. U njezinom slučaju izvedeni su otoplastika, prezervacijska rinoplastika, Deep Plane LipLift, FaceTite by InMode i Baby Botox.

Kombinacija ovih kirurških tehnika je rezultirala prirodnim izgledom koji će trajati još dugo godina nakon zahvata.

Ako ste jedan od ovih zahvata prepoznali kao odgovarajući za vas, možete se naručiti na konzultacije u poliklinici Lohuis Filipović putem telefona 01/2444646 ili putem maila na [email protected]

SAZNAJ VIŠE: