Jeste li znali da Brad Pitt ima vlastiti modni brend?

Glumac je suosnivač brenda koji prodaje luksuzne komade od najfinijeg kašmira
03.09.2022.
IMAGE SOURCE: God's True Cashmere

Brad Pitt je ovog ljeta bio poprilično zauzet promoviranjem svog novog filma i privlačenjem pažnje svojim izdanjima na crvenom tepihu, ali sada znamo da to nije bio jedini poslovni pothvat kojim se bavio: naime, jučer je puštena u prodaju njegova prva linija odjeće!

Brad Pitt osnovao je modni brend (фото 1)

Radi se o luksuznoj liniji kašmirskih komada God’s True Cashmere koju je osnovao sa svojom prijateljicom dizajnericom nakita i holističkom učiteljicom Sat Hari. Iako je brend osnovan još 2019. godine i imao je svoj soft launch 2020, do sada se komadi nisu mogli nigdje kupiti. Njihov model poslovanja bio je izuzetno zatvoren, ali cijene košulja u iznosu od 2000 dolara nisu ih spriječile da već naprave bazu jako odanih i jako probranih kupaca, među kojima su i sestre Olsen i Jennifer Garner.

Brad Pitt osnovao je modni brend (фото 2)

Najkvalitetniji kašmir (Hari je odrasla u Indiji i pravi je znalac), unikatna tkanja i kombinacije boja zaštitni znak su znak brenda, ali to nije sve. Budući da je Sat Hari i „healer“, u dizajn je inkorporiran i element spiritualnosti putem upotrebe poludragog kamenja i kristala. “Na našem tijelu postoji 7 čakri,” objašnjava ona. “Tu činjenicu smo iskoristili kada smo pravili gumbe. Ona su izrađena od različitog poludragog kamenja poput tigrovog oka, roze kvarca, mjesečevog kamena, ametista, smaragda (…) kako bismo ih aktivirali.”

Brad Pitt osnovao je modni brend (фото 3)

Svi komadi su namijenjeni i ženama i muškarcima, a karakteriziraju ih udobnost i prilagodljivost različitim (casual) prilikama kako pravom diskretnom luksuzu i treba.  Od 1. rujna, Gos’s True Cashmere dostupan je na legendarnoj londonskoj adresi Selfridges.

SAZNAJ VIŠE: