Jeste li već vidjeli nove tenisice kuće Chanel?

Chanel je predstavio nove modele tenisica u svojoj pred jesenskoj kolekciji
08.08.2022.
IMAGE SOURCE: Chanel/Pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Danas je teško pronaći luksuzni brend koji u svojoj ponudi nema tenisice. Štoviše, mnogim brendovima su tenisice postale jedan od glavnih izvora zarade što se smatralo nemogućom misijom prije desetak godina. Jedan Louis Vuitton bi logično trebao zarađivati na čizmama od egzotičnih koža, a ne na tenisicama futurističkog dizajna ili na suradnji s brendom Nike, ali vremena su se promijenila i danas ako nemate „it“ tenisicu možete i ne postojati u očima i novčanicima mlađe generacije potrošača koje većina brendova pokušava namamiti u svoje trgovine. Chanel ne mora nužno zarađivati na tenisicama jer ovdje govorimo o kultnom brendu koji cijelo svoje bivanje zasniva na torbama koje imaju ikonički status. Iako su digli cijene već pet puta u godinu i pol dana, potražnja za brendom ne jenjava. Štoviše, najavili su otvaranja specijaliziranih trgovina za VIP kupce što znači da će iskustvo shoppinga otići na jedan sasvim novi level.


No da se vratimo na tenisice. Chanel svake sezone lansira mini kolekciju tenisica i primjetno je da su se angažirali i oko funkcionalnosti, ne isključivo dizajna, što znači da Chanel želi da ove tenisice ne nosite samo u lifestyle prilikama. Izvedite ih na trčanje, na trening, u teretanu. Pred jesenska kolekcija donosi dva modele u 4 kombinacije boja. Svaki model je ukrašen prepoznatljivim Chanel logotipom (na jednom modelu je minijaturan i izveden od metala, na drugoj je napravljen kao print na tkaninu).

Oba modela imaju izrazito sportski dizajn s debelim đonom i prošivenim detaljima koji podsjećaju na torbe brenda. Načinjene su od kombinacije različitih koža, tkanine i mrežastog materijala. Cijena se kreće u rasponu od 9000 do 11000 kuna, a dostupne su u Chanel buticima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: