Jeste li već napravili svoj recap 2022. na Instagramu?

Instagram je pripremio Reels recap za 2022. godinu kako biste se prisjetili svih najljepših trenutaka koji su vam obilježili ovu godinu
20.12.2022.
RECOMMENDED

Približavamo se kraju 2022. godine, a Instagram ga slavi na poseban interaktivni način s kojim korisnici mogu istaknuti svoje najdraže trenutke u godini. Aplikacija je predstavila niz Instagram Reels predložaka savršenih za kreiranje recapa2022. godine, a naratori su omiljene osobe iz svijeta slavnih i poznatih (također veliki korisnici Instagrama).

Korisnici mogu izabrati voiceover Bad Bunnyja, DJ Khaleda i Priahe Ferguson iz Stranger Thingsa za svoj Reels Recap te željeni predložak. Nakon toga, korisnici ručno odabiru fotografije i videozapise iz prošle godine. Završni proizvod predstavlja kompilaciju svih najljepših i najluđih trenutaka koji su obilježili 2022. godinu svakog pojedinog korisnika dok u pozadini spomenuti celebrityji daju poseban touch svojom sentimentalnom naracijom.

„(…)moramo početi manje brinuti, život prolazi prebrzo, uživajte u svakom trenutku“, govori Bad Bunny na španjolskom u Instagram Reelsu. „Zahvalan sam za nevjerojatne trenutke u kojima sam mogao uživati i za sve ljude koji su bili dio toga. Instagram, spremni smo za 2023.!“

Isprobajte ovu super značajku i kreirajte svoj mali virtualni album 2022. godine. A ako još niste, otkrijte i koje ste pjesme i izvođače najviše slušali na Spotifyju ove godine.

SAZNAJ VIŠE: