Izašao je trailer za seriju o princu Harryju i Meghan Markle

Princ Harry i Meghan Markle dobivaju vlastitu dokumentarnu seriju u Netflixovoj produkciji koju svi željno iščekuju, a sada je stigao i trailer
02.12.2022.
IMAGE SOURCE: Netflix/ Pinterest

Serija koji možda najviše iščekujemo je onaj o Harryju i Meghan, kraljevskom paru o kojem se uvijek najviše priča. Riječ je o dokuseriji Netflixove produkcije pod jednostavnim nazivom „Harry & Meghan“ i sada je napokon objavljen trailer.

Trailer prikazuje fotografije Harryja i Meghan tijekom njihove veze, uključujući i fotografije smrknute Meghan na kraljevskim događanjima. U traileru također možemo vidjeti kratke snimke novog života vojvode i vojvotkinje od Sussexa u Kaliforniji. „Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata“, čujemo Harryja kao naratora. A u traileru Meghan je upitala: „Kada su ulozi ovako visoki, nema li smisla čuti našu priču od nas?“ sve ovo zvuči poprilično dramatično, no uzimajuči u obzir kolikom je dramom obavijena kraljevska obitelj, možemo li očekivati išta manje?

Harry i Meghan su već imali kontroverzni intervju s Oprah nakon kojeg su mišljenja bila podjeljena. Hoće li ovom dokumenarnom serijom pridobiti onaj dio javnosti koji je stao na stranu ostatka kraljevske obitelji, to ćemo tek vidjeti 8. prosinca kada serija izlazi na Netflix.

SAZNAJ VIŠE: