Isprobajte nove poslastice Gyotaku sushi bara već ovaj vikend!

03.03.2022.
RECOMMENDED

Sushi je japanska tradicionalna hrana koja je nekoć služila kao način prezervacije ribe u soli. Međutim, danas je ovo japansko jelo zaludilo svijet, a sushi manija aktualna je u Zagrebu posljednjih nekoliko godina pa raznolika ponuda ovih rolica svakim danom postaje sve primamljivija. Iznimno ukusne sushi delicije možete pronaći u zagrebačkom Gyotaku sushi baru koji od sada ima novu ponudu prema kojoj nećete ostati ravnodušni!

Gyotaku sushi bar je u nešto manje od godinu dana otvorio je svoja vrata na 14 lokacija. Tajna njihove popularnosti osim u kvaliteti sastojaka leži u jedinstvenoj metodi rolanja glavnog chefa Mladena Križanovića. Mladen je završio visokocijenjenu Royal Sushi akademiju u Tokiju, a iskustvo stječe u najpopularnijim japanskim restoranima te originalnim street food pointovima. Glavni aduti Gyotaku sushija su njegova lokacijska i cjenovna pristupačnost te raznovrsnost ponude koju stalno unaprjeđuju. Cilj Gyotaku sushi bara je, kombinacijom svježih sastojaka i jedinstvene metode rolanja, stvarati mala umjetnička djela koja će se utisnuti na domaćoj gastro sceni i postati dio foodie kulture.

Od 1.3. Gyotaku sushi bar uveo je nove sushi boxeve koji vizualno podsjećaju na mala umjetnička djela. Kao glavnu zvijezdu novog menija izdvajamo Tartar selection koji se sastoji od 3 različita tartara: losos, brancin, tuna na podlošku od sushi riže. Osim Tartar selectiona, ponuda je također obogaćena novim Nigiri i Age selectionom. Nigiri selection sadrži svježe filee tune, brancina i lososa, a Age je selekcija rolica od termički obrađenih kozica i losos filea upotpunjenih krastavcima i avokadom.

Standardni boxevi iz ponude poput Losos i Classic selectiona, Spicy uramaki boxa, Tempura shrimp roll boxa te Vege selectiona osvježeni su novim sastojcima čime su podignuti na novu razinu gastro užitka. Osim sushi boxeva, na meniju možete pronaći i Poke Losos te Piletina teriyaki bowl u kojoj je piletina termički obrađena u slučaju da niste ljubitelj sirove ribe. Gyotaku sushi bar se pobrinuo i za vaše slatke brige tako da tako cijelo gastronomsko iskustvo možete završiti s yuzu pudingom, čokoladnim zalogajima sa žitaricama ili pudingom od sushi riže sa sezonskim voćem.

SAZNAJ VIŠE: