„Inspired by You“natječaj: prijavi se, pokaži svoj dizajnerski talent i osvoji nagradu!

Voliš gadgete i tehnologiju? Pokreće te kreativnost i osmišljavaš izvanredne dizajne? Onda je naš „Inspired by You“ natječaj za tebe
19.10.2022.

Mi u BURO. timu jako volimo i cijenimo kreativne ljude. I sami težimo tome da budemo što inovativniji te isporučujemo vama kvalitetne, maštovite i kul sadržaje. Zato želimo podržati svaku osobu u čijoj se glavi vrti bezbroj ideja koje jedva čekaju realizirati. A znate što još? I Samsung voli kreativne ljude i u potrazi su za maštovitim umovima. Naime, Samsung tim u Hrvatskoj želi novi Galaxy Z Flip4 preklopni telefon ukrasiti nekim kul dodatkom. I tu na red dolazite vi, nepopravljivi kreativci i dizajneri, koji ćete dati odlično dizajnersko rješenje za jedinstveni dodatak.

Mi smo se udružili sa Samsung timom te otvorili natječaj pod nazivom „Inspired by You“ na koji se može prijaviti svatko tko voli gadgete, tehnologiju, dizajn i može nam servirati originalan dodatak za Samsung Galaxy Z Flip4 koji će nas oboriti s nogu. Kao što i samo ime natječaja kaže, želimo da nas inspirirate, a mi ćemo najbolje zauzvrat nagraditi izvrsnim nagradama. Kako se prijaviti i što točno tražimo, pronađite u nastavku teksta. Pokažite nam što znate i sretno!

Što se od tebe traži?

  • Da predložiš kreativno rješenje i ideju te da osmisliš dodatak za novi Samsung Galaxy Z Flip4 uređaj
  • Kreativnost i promišljenost oko funkcionalnosti gadgeta u usporedbi sa specifikacijama mobitela (dodatak mora biti funkcionalan uz mobitel)

Što sve može biti dodatak za mobitel?

  • Nešto što je fiksirano na mobitel (primjer: remen ili vezica)
  • Nešto u što se mobitel može staviti (primjer: ruksak ili torbica)
  • Artikl koji služi za odlaganje mobitela na stolu, uz krevet i slično

Gdje se možeš prijaviti?

Prijaviti se možeš putem stranice „Inspired by You“ gdje ćeš pronaći i sve dodatne informacije oko natječaja, mobitela, nagrada te inspiracija od prijašnjih rješenja raznih dizajnera.

Gdje ćeš se inspirirati?

Osim pravila natječaja, na stranici „Inspired by You“ pronaći ćeš sljedeće:

  • Detaljne informacije o specifikacijama Samsung Galaxy Z Flip4 mobitelu te kako se on otvara i zatvara
  • Sve prijašnje gadgete koji ti mogu služiti kao inspiracija za tvoju vlastitu kreaciju
  • Sve o žiriju koji bira finaliste i dobitnika

Koje su nagrade?

1. mjesto

Nagradno putovanje u Milano, prijestolnicu mode i dizajna u vrijednosti od 10.000 kn te jedan dan na Milano Fashion Week 2023. u sklopu nagradnog putovanja + 1 Samsung Galaxy Z Flip4 preklopni telefon2. mjesto

Samsung Galaxy Watch5 + Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice

3. mjesto

Samsung Galaxy Watch5 + Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalice

Dodatna nagrada za pobjednika: Ako tvoj rad osvoji prvu nagradu, tvoj dizajn će ići u produkciju i dijelit ćemo ga korisnicima Samsung Galaxy Z Flip4 mobitela u STUDIO 22 pop up storeu koji se nalazi na Trgu bana Josipa Jelačića te u drugim važnim Samsung dućanima. Želimo te podržati i pokazati tvoj trud! Svakako možeš posjetiti STUDIO 22 store gdje ćeš saznati više informacija o Samsung Galaxy Z Flip4 mobitelu i uživo ga vidjeti što ti može olakšati stvaranje ideje.  

PRAVILA NATJEČAJA MOŽETE PRONAĆI OVDJE.

SAZNAJ VIŠE: