Imamo najmoćnije čizme iznad koljena za ovu jesen

Ako vam se čini da na društvenim mrežama stalno viđate čizme u visini bedara, u pravu ste. Svi brendovi su lansirali neki model ekstremne visine, a mi smo odabrali nekoliko najmoćnijih favorita
03.10.2022.
IMAGE SOURCE: Pernille Teisbaek Instagram

Čizme u visini bedara su vjerojatno najseksi komad obuće koji možete kupiti, a neki dizajneri su ih ove sezone odveli u sasvim drugu dimenziju. Pritom mislimo na kuću Saint Laurent koja u ponudi ima nekoliko hlača/čizama od različitih materijala. Možete birati između trapera, kože i vune. Balenciaga je naravno tu igricu prešla davno sa svojim Knife čizmama/hlačama od rastezljivog materijala u svim mogućim bojama. Ipak, čizme kojima se veselimo iz njihove kolekcije su „Waders“ koje imitiraju ribički model od matirane kože s ubojitom tankom potpeticom. Cijena? Nemalih 2690 eura. Onda dolazimo do Amine Muaddi i njenih premoćnih „Iman“ čizama koje su već nosile sve „it“ cure danas od Hailey Bieber do Dua Lipe. The Attico ima potencijalni hit sezone s modelom „Cheope“ koji ima zanimljivu skulpturalnu potpeticu i načinjene su od PVC kože. U high streetu nismo pronašli prevelik izbor, osim Zarinog modela od trapera čija cijena iznosi 599,90 kn.

Kako nositi ove modele? Što jednostavnije, to bolje. U kombinaciji s dugim blejzerom, tajicama i kratkim kardiganom, oversized kožnom jaknom i skinny jeansom.. u svakoj odjevnoj kombinaciji koja im dozvoljava da budu glavna zvijezda stylinga.

THE ATTICO
SAZNAJ VIŠE: