Idete na ljetno vjenčanje? Možda biste trebali posjetiti showroom brenda eNVy Room

Nakon kampanje koju su predstavili prije mjesec dana, eNVy Room donosi lookbook ljetne kolekcije u kojem možete bolje promotriti sve komade
18.07.2022.
IMAGE SOURCE: eNVy Room

Kolekcija je inspirirana putovanjima u Španjolsku što je decentno provučeno kroz modele koji su idealni za ljetna vjenčanja. Već je dobro poznato da je atelje brenda eNVy Room prva adresa mnogih mladenki i uzvanica na svečanim događanjima, a ova kolekcija donosi jako velik i raznolik izbor takvih komada. Resice kao početak i kraj nježne dinamike njihovih novih ljetnih delicija privlače poglede na dugim šalovima, inovativnim kragnama i drapiranim maramama. Jedan od komada koji se ističe je kombinezon s topom u obliku lepeze izrađen od svile i čipke koji je u sklopu flamenco plesa i kostima prisutan u španjolskoj etno odjeći. Ovaj statement komad ostavlja dojam vala koji se širi u gornjem dijelu tijela te ga prekriva na jedan vrlo artistički način a u donjem dijelu se širi u široke nogavice koje djeluju kao raskošna haljina izrađena od kraljevsko plavog svilenog satena.

Od iste boje koja asocira na španjolsku obalu je sačinjena i senzualna haljina izrađena od nježne svile koja u svakom pokretu leprša oko tijela kao valovi na uzburkanom moru. Maurska keramika, također prisutna u španjolskoj kulturi, ogleda se u materijalima od kojih su izvedene haljine koje su u donjem dijelu drapirane tako da podsjećaju na ležerno vezanu maramu s dinamičnim resicama, te komplet sačinjen od sako/bluze naglašenih ramena, palazzo hlačama visokog struka i crop topom s elaboriranim resicama skupljenim u čvorove. Od istog svilenog materijala je kombinezon kratkih hlačica, dubokog V izreza koji nježno obavija vrat i spušta se u dugački šal. Svježinu kolekciji daju i citrusne boje materijala koje su dečki koristili u lepršavoj maxi haljini savršenoj za ljeto, kratkoj party haljini naglašenih ramena i resicama u donjem dijelu te u zanimljivom kompletu kojeg sačinjavaju palazzo hlače niskog struka s prorezima te s crop topom koji se mota oko struka također u dugački šal. U kolekciji je i element koji nose muškarci, plesači flamenca, crvena traka u struku koju su dečki koristili na kombinezonu izrađenom od cadija i delikatne bijele čipke.

Crni komadi su rezervirani za kreativni komplet s croped boxed blazerom koji ima inkorporirani dugački svileni šal umjesto kragne te dolazi u kombinaciji s hlačama niskog struka širokih nogavica i crop topom od crne čipke koji se sa svilenim vezicama mota oko struka. Tu je i blazer dress naglašenih ramena s duplim kopčanjem koji se u donjem dijelu drapira u šal s dugačkim resicama. Dečki nisu zaboravili niti na buduće mladenke pa su tako u svoju ljetnu kolekciju uključili predivnu svilenu vjenčanicu na jedno rame s kojeg pada dugački lepršavi šal u dužini poda.

Sve modele iz nove kolekcije možete isprobati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 0992322939, putem Instagrama i Facebooka.

Model: Leonarda Zeba
Make up: Sanja Agić
Hair: Draška Topić

SAZNAJ VIŠE: