Hiljson Mandela predstavlja spot za pjesmu s Rastom

Najavljena i velika koncertna promocija "Mandela Effecta"
17.06.2022.

Mjesec dana od objave uspješnog prvog solo albuma “Mandela Effect”, Hiljson Mandela predstavlja novi videospot s hvaljenog prvijenca. Svoj video-oblik dobila je jedna od najistaknutijih pjesama s izdanja, “McLaren”, a u spotu, kao i u pjesmi, gostuje i jedno od najjačih regionalnih glazbenih imena, Rasta. “Ovo je najdraži, najbitniji i najjači spot koji sam ikada radio” riječi su kojima je Hiljson Mandela opisao ovu suradnju na svojim društvenim mrežama. Spot u kojem ‘opet gori jako Beograd i Zagreb’ te pažnju krade i impresivan McLaren model automobila, sniman je na različitim lokacijama upravo u Beogradu i Zagrebu i nosi redateljski potpis Luke Matkovića.

Uz objavu novog spota, trap ikona Hiljson Mandela najavljuje i svoj prvi veliki samostalni koncert, koji je publika s nestrpljenjem iščekivala. Nakon nastupa kroz ljetne mjesece, središnja koncertna promocija albuma “Mandela Effect” potvrđena je za 14. listopada u Tvornici kulture u Zagrebu. “Vidimo se tamo, pozivam sve svoje fanove da mi se pridruže i da zajedno slavimo ‘Mandela Effect'”, poručuje Hiljson. Album prvijenac “Mandela Effect”, Hiljson Mandela je objavio sredinom svibnja te u vrlo kratkom roku ostvaruje zamijećeni uspjeh. Album se kroz 24 sata od objave našao na vrhu top liste najslušanijih izdanja na Deezeru, a čak pet pjesama s albuma prošlog se tjedna istovremeno našlo u Top 25 Billboard Croatia Song charta.

Pozitivne reakcije publike i streaming rezultati pokazuju kako ovo izdanje spada među najistaknutije ovogodišnje domaće albume, a njegovo veliko koncertno slavlje čeka nas ove jeseni, 14. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ulaznice su već dostupne u pretprodaji putem Core Event platforme. Album “Mandela Effect” dostupan je na svim streaming platformama. Produkciju albuma potpisuje Lockroom, a izdanje donosi ukupno dvanaest autorskih pjesama.

SAZNAJ VIŠE: