High vs. low: Saint Laurent haljina ili Realisation par haljina?

U našoj rubrici vam predlažemo prihvatljivije opcije nekih komada, a koji su izrađeni od kvalitetnih materijala
23.06.2022.
IMAGE SOURCE: Realisation Par

Bez obzira na budžet s kojim raspolažemo svi uvijek volimo dobro proći u shoppingu. To pogotovo vrijedi za neke komade koji su stvarno sezonski i nema smisla da za njih plaćate sumanute iznose. Ništa ne traje vječno osim bezvremenskih primjeraka poput dobrog kaputa, torbe, male crne haljine ili balonera. U to uvijek vrijedi investirati jer ne ovise o sezoni, ali ako govorimo o haljinicama, trendovskim topovima i svemu što je aktualno, onda uvijek postoje neke prihvatljivije opcije koje nisu ništa manje kvalitetne od dizajnerskih. Rubriku otvaramo s jednim aktualnim modelom haljine za ljeto. Radi se o klasičnoj „sun dress“ s tankim naramenicama, cvjetnim uzorkom i nabranim detaljem na grudima.

Ova haljina se nalazi u kolekciji brenda Saint Laurent. Izrađena je od čiste svile i košta 7500 kuna na Farfetch platformi. Iako je doista prekrasan komad koji možete nositi na tenisice, sandale s visokom potpeticom ili kaubojske čizmice, cijena za ovako jednostavan komad je po našem mišljenju previsoka. Sličan model s potpisom Saint Laurent ukrašen srcima košta 10 tisuća kuna.

Onda dolazimo do brenda Realisation Par koji je cijelo svoje poslovanje bazirao na haljinama. Njihov web shop nam je stalna adresa na koju idemo kada trebamo neku zgodnu haljinu za dan ili večer. Većina njihovog asortimana je izrađena od svilenog krepa te možete biti sigurni da plaćate kvalitetu i da nećete završiti s vrećicom najlona.

Realisation Par

U njihovoj standardnoj kolekciji postoje dva modela koji su čak ljepši od Saint Laurenta. Haljine Inez i Devon dolaze u nekoliko privlačnih uzoraka i boja, a cijena im iznosi 195 dolara. Realisation ima europsko skladište i dostavljaju u Hrvatsku. Dostava traje do 9 radnih dana.

Realisation Par
SAZNAJ VIŠE: