SEARCH

Hermès torbe sada dolaze u tri nove proljetne nijanse

Ako ste poželjeli Hermès torbu u kolekciji, sada su modeli dostupni u tri zanimljive nijanse kojima francuska kuća dodatno širi svoju bogatu paletu boja
02.05.2024.
IMAGE SOURCE: Promo, Hermes
RECOMMENDED

Malo koja luksuzna kuća ima poseban odnos prema bojama kao što to radi francuski Hermès. Narančasta je signature nijansa ove kuće, no tijekom godina Hermès je u svoju paletu dodao oko 250 nijansi, a sve sezone lansiraju nove boje kožne galanterije koje ostaju stalan dio ponude ili se u prodaji nalaze samo jednu godinu otkako su predstavljene, ovisno o potražnji i popularnosti na tržištu.

Nove Hermès nijanse za proljeće/ljeto 2024.

Poznato je da postoji poseban odnos između Hermès i narančaste boje, a ove sezone predstavljena je nova nijansa vibrantne narančaste koja nosi ime Orange Field. Iskričava narančasta s ružičastim podtonovima pravi je luksuzni mood booster koji možete imati u ruci i kako sam naziv nijanse govori, inspiracija za nju dolazi od zamišljenog polja punog cvijeta makova. Ovisno o vrsti kože, nijansa varira od svjetlije prema tamnijoj.

Nježnu nijansu maslaca pronaći ćete na svakom trend report popisu za ovu sezonu i u ponudi trgovina nalaze se brojni odjevni komadi u pastelnoj, gotovo neprimjetnoj maslac nijansi koja izgleda jako luksuzno i sofisticirano. Takvu nijansu naziva Jaune Milton predlaže i Hermès i ova nova varijacija je na njihovu već dostupnu Jaune Poussin nijansu žute boje. Čini nam se kao opcija koja bi se mogla zadržati u ponudi luksuzne kuće jer je vrlo bezvremenska, a nešto drugačija od uobičajenih kolorističkih opcija.

Hermès

Gris na francuskom znači sivo, a misty se prevodi kao magla – dakle, ova nova, tamnija nijansa imena Gris Misty asocira na maglovito, sivo vrijeme, no nije nimalo depresivna kako bismo pretpostavili po asocijaciji na vrijeme. Siva nijansa u sebi sadrži plavkaste podtonove i pomalo je neodređena poput njihove popularne Etoupe nijanse. Ovisno o svjetlu i okruženju može izgledati manje ili više sivo, odnosno plavo, što je čini vrlo zanimljivom opcijom koja bi mogla postati novi favorit među neutralnim, klasičnim bojama Hermès kuće.

Hermès

SAZNAJ VIŠE: