Harry Styles se upustio u proizvodnju mirisa

Popularni pjevač je odlučio napraviti korak dalje sa svojim brendom i uključiti tri nova senzualna mirisa u bogatu ponudu kozmetičkih proizvoda
20.09.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @pleasing @harrystyles / Pleasing

Harry Styles osnovao je svoj brend Pleasing još u studenom 2021. čime se pridružio dugom nizu osnivača brendova slavnih osoba poput Hailey Bieber, Ariane Grande i Selene Gomez. Brend se od početka fokusirao na lakove za nokte, proizvode za njegu kože poput hidratantnih krema i seruma i odjeću i modne dodatke. Sada je Styles odlučio da je vrijeme za novi pothvat i upušta se u proizvodnju mirisa.

Pleasing će predstaviti tri mirisa – Closeness, Rivulets i Bright and Hot. Sva tri mirisa su izrađena u suradnji s proizvođačem prirodnih mirisa – Robertetom, a bit će lansirani u listopadu ove godine. Debitantski mirisi Pleasinga bit će dostupni na web stranici brenda. Nakon početnog pokretanja web stranice, Pleasing želi dovesti mirise i u fizičke maloprodajne trgovine, no to se neće dogoditi ubrzo. Ipak jedva čekamo vidjeti koje je kombinacije mirisa za nas pripremio omiljeni pjevač.

SAZNAJ VIŠE: