Haljine iz Massimo Dutti Studio kolekcije odjenite za neko ljetno vjenčanje ili party

Studio kolekcija poznatog brenda Massimo Dutti donosi haljine koje mogu parirati dizajnerskim modelima i dizajnom i kvalitetom
24.07.2022.
IMAGE SOURCE: Massimo Dutti

U posljednjih nekoliko godina je postala uobičajena praksa da high street brendovi imaju Studio kolekcije koje se uvijek odlikuju najkvalitetnijim materijalima i dizajnom. Nije da u regularnoj ponudi nećete pronaći atraktivne modele haljina, ali ove kolekcije su uvijek na stepenici više. Massimo Dutti je najskuplji brend u Inditexovoj high street mašineriji i već u startu imaju kvalitetnije materijale od ostatka portfolija, ali njihova Studio kolekcija je stvarno poslastica u pravom smislu te riječi.

Prije koji tjedan smo u njoj pronašli svilenu slip haljinu s perjem koja može stati uz bok svim dizajnerskim kreacijama, a tome je slučaj i s ovim modelima koje predstavljamo danas. Ako trebate ići na neko ljetno vjenčanje, otmjeni party, negdje gdje se trebate lijepo formalno srediti, nećete pogriješiti s haljinama iz ove kolekcije.

Estetika je u duhu brenda i sve je orijentirano na vječnu eleganciju i sofisticiranost. U ponudi su slip modeli sa zanimljivim detaljima poput mašni ili drapiranih čvorova, haljine s voluminoznim gornjim dijelom, plisirane maksi haljine bez rukava u prekrasnoj nijansi zelene i fuksije. Cijene se kreću u rasponu od 1500 do 2000 kuna.

SAZNAJ VIŠE: