SEARCH

Hailey Bieber lansira svoj kultni lip tretman u toniranoj verziji

Hvaljeni lip tretman s peptidima kojeg potpisuje Hailey Bieber i njezin brend Rhode sada dolazi u toniranoj verziji s četiri prekrasne boje
22.09.2023.
IMAGE SOURCE: Rhode
RECOMMENDED

Već smo više puta pisali o Hailey Bieber kao predvodnici trendova, no moramo spomenuti da je ova djevojka poprilično dosljedna sa svojim proizvodima. Ako je lip tretman s peptidima postigao ogromnu naklonost korisnika, onda će Hailey nastaviti gurati baš taj proizvod samo u različitim, fun verzijama koje slijede trenutne trendove. Strawberry girl estetika je njezin izum s kojim je mudro pozicionirala crvenu jagodastu boju kao must have ovoga ljeta promovirajući peptidni lip tretman u verziji „Strawberry Glaze“.  Ova poduzetnica shvatila je koliko su sjajila popularna u make up industriji i da bezbojno više ne može biti jedina opcija. Zato je u valu toniranih balzama i sjajila za usne, Hailey odlučila svoj hvaljeni lip tretman obogatiti pigmentima koji će se vidjeti na usnama.

Rhode će tako predstaviti četiri zadivljujuće nove tonirane verzije proizvoda: „Ribbon“ (svijetlo ružičasta boja), „Toast“ (prljavo ružičasta boja), „Rasberry Jelly“ (boja zdrobljenih bobica) i „Espresso“ (bogato smeđa boja).

Rhode je pažljivo osmislio svaku nijansu koristeći njihovu prepoznatljivu formulu s peptidima te tako osiguravajući da osim plump efekta, usne budu hidratizirane i nahranjene. Brend je također obznanio da će se komplektna kolekcija dostavljati i u Francusku, Njemačku, Irsku, Italiju i Španjolsku čime Rhode postaje sve bliži i dostupniji ostatku svijeta. Tonirani lip tretman koštat će 16 dolara, a moći će se naručiti na web shopu 28. rujna.

SAZNAJ VIŠE:
Kristina Mikulić
| 17.08.2022.
Kristina Mikulić
| 01.05.2023.