Gigi Hadid dizajnirala je kolekciju kupaćih kostima, pogledajte kako izgleda

Posebna kolekcija kupaćih kostima pod nazivom "Americana" dizajnirana je za brend Frankies Bikinis
01.05.2022.
IMAGE SOURCE: Press

Supermodel Gigi Hadid širi svoj portfolio i dizajnirala je posebnu kolekciju kupaćih kostima i loungewear komada za brend Frankies Bikinis. Nazvana Americana, kolekcija je inspirirana Giginim idiličnim djetinjstvom u Pensilvaniji, a modeli su očekivano ženstveni i meki te ih krase karneri, mašnice i trake, cvjetni dezeni.

Kupaći kostimi, topovi, tajice i majice koje je Gigi potpisala uglavnom su u blijedo-žutoj boji, bijeloj i pastelnim nijansama plave. Kampanja u kojoj se pojavljuju sama manekenka, ali i osnivačica brenda Frankies Bikinis, Francesca Aiello, snimljena je u prirodi.

“Kreirale smo ovu kolekciju s puno ljubavi i mislim da se to zaista i vidi, pogotovo u detaljima tkanina, printova i modela koje smo izabrale. Frank (osnivačica) i ja jako se volimo družiti, ali u isto vrijeme volimo se i izležavati kod kuće, a ove stvari to oslikavaju,” izjavila je Gigi.

Prvi drop Gigi Hadid x Frankies Bikinis’ “Americana” linije bit će pušten u prodaju 11. svibnja na službenoj stranici, a drugi 2. lipnja. 

SAZNAJ VIŠE: