GEMMA B&D i SMEG imaju prekrasnu liniju kućanskih aparata

Ekskluzivna suradnja GEMME B&D I SMEG-A donosi revoluciju u svijet kućanskih aparata u Hrvatskoj
21.11.2023.
IMAGE SOURCE: Press
RECOMMENDED

Umjetnost, dizajn i talijanska elegancija sada su dostupni na pragu vašeg doma, zahvaljujući uzbudljivoj suradnji između GEMMA B&D, respektabilnog lidera u sektoru bijele tehnike i svjetski poznatog brenda SMEG. Ovo partnerstvo donosi nešto posebno na hrvatsko tržište, čak sve tri kategorije SMEG aparata: liniju velikih i malih kućanskih aparata od kojih se posebno ističe linija dizajnirana od strane ikonskog dvojca Dolce & Gabbana te profesionalne gastro i medicinske opreme.

Mjesto susreta stila i funkcionalnosti

Salon GEMMA B&D na zagrebačkom Prisavlju postao je mjesto gdje se moda susreće s funkcionalnošću. Ovdje, ljubitelji vrhunskog dizajna mogu pronaći SMEG proizvode koji nose potpis Dolce & Gabbana – pravi simbol talijanske kreativnosti i strasti.

smeg kućanski aparati

Lauba je u petak, 17.11., bila domaćin prestižnom događaju, gdje su brojni uzvanici imali ekskluzivnu priliku upoznati se s ovom jedinstvenom kolekcijom i ostalim SMEG proizvodima u GEMMA B&D ponudi. Događaj obilježen glamurom i stilom privukao je brojne osobe iz javnog života. Prisutnost zvijezda hrvatskog glumišta i estrade, Filipa Juričića, Petre Kurtele, Momčila Otaševića, Katarine Baban, Ecije Ojdanić, Renate Končić Minee, Borisa Kosmača i Jasne Palić Picukarić, potvrđuje da je SMEG više od brenda – to je lifestyle.

smeg kućanski aparati

filip juričić

katarina baban i petra kurtela

Aktivnosti na događaju nije manjkalo. Poznati hrvatski masterchef Robert Slogar pripremio je ekskluzivni showcooking koji je objedinio najfinije zalogaje za sve goste. 

Galerija fotografija s događaja vodi vas kroz iskustvo koje kombinira umjetnost, modu, i vrhunsku tehnologiju. Svaka fotografija priča priču o tome kako su SMEG mali i veliki kućanski aparati više od pukih kućanskih uređaja – oni su izraz individualnosti i stila.

smeg kućanski aparati

GEMMA B&D I SMEG: Više od Partnerstva

Kroz suradnju, SMEG nije samo pronašao distributera, već istinskog partnera u GEMMA B&D. Kombinirajući svoje snage, SMEG i GEMMA B&D osiguravaju dolazak svakog proizvoda s punom uslugom, uključujući jamstvo i servis. Dosljedna svojoj poslovnoj politici, GEMMA B&D nudi samo najkvalitetnije i proširuje svoj asortiman prestižnim SMEG kućanskim i profesionalnim aparatima, u potpunosti dizajniranim i proizvedenim u Italiji.

smeg kućanski aparati

Sjajno partnerstvo između GEMMA B&D i SMEG-a nije samo poslovni potez; to je fuzija umjetnosti, dizajna i tehnologije koja uljepšava živote. SMEG, s potpisom Dolce & Gabbana, nije samo brend – to je izjava stila koja sada krasi hrvatske domove.

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić izuzetno je ponosan na činjenicu da je upravo Gemma B&D izabrana za službenog predstavnika SMEG-a u Hrvatskoj. “Ovime je još jednom potvrđena tržišna pozicija, profesionalnost i jedinstvenost GEMME kako i svih zaposlenika tvrtke. SMEG je premium brand pridodan našem portfelju koji uključuje široku ponudu renomiranih europskih i svjetskih proizvođača kućanskih aparata i profesionalne ugostiteljske opreme uz široku ponudu renomiranih i europsko/svjetskih proizvođača bijele tehnike i profesionalne gastro opreme poput Faber, Franke, Liebherr, Midea, DryAger i Fim za koje smo generalni zastupnici.”- izjavljuje g. Jurčić.

smeg kućanski aparati

G. Pietro Landini, menadžer izvoznog područja SMEG, sa zadovoljstvom je predstavio SMEG na ovom događaju koji formalizira partnerstvo između dvije važne tvrtke. “SMEG-ov cilj je ostvariti značajan tržišni rast u Hrvatskoj, gdje je tvrtka Gemma ekskluzivni distributer SMEG kućanskih aparata. Sigurni smo da će tržište prepoznati i cijeniti tehnološke i estetske sadržaje SMEG proizvoda, koji su tijekom godina postali prave ikone.”- izjavljuje g. Landini.

SAZNAJ VIŠE: