Fresh Island najavljuje veliki povratak i proslavu 10. godišnjice festivala

Fresh Island se ovo ljeto vraća na plažu Zrće!
05.04.2022.
IMAGE SOURCE: Privatni album, Dino Ninković
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Najveći destinacijski hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi najavljuje za 2022. godinu veliki povratak na plažu Zrće gdje će između 25. i 29. lipnja u sklopu svoje desete godišnjice ugostiti preko pedeset izvođača iz čitavog svijeta. Svi zaljubljenici hip- hopa, dancehalla, afroabeatsa, R&B-a i amanpiana moći će i ovo ljeto uživati u izvrsnim glazbenim beatovima.

Festival se prvi put predstavio još davne 2012. godine kada je malo tko vjerovao da će Hip-Hop, glazbeno orijentiran festival, u Hrvatsku, kroz 10 godina dovesti najveće glazbene zvijezde današnjice. Bogatoj glazbenoj poviješću festivala i njegovoj svjetskoj popularnosti pridonijeli su nastupi velikana Chris Browna, Wiz Khalife, Migosa, Snoop Dogga, A$AP Rockya, Pusha-T, Nasa, Rick Rossa, Mobb Deepa, Redman & Method Mana, Kehlani, Ty Dolla Sign, Iggy Azalea, Lil Pumpa, Skepta, Burna Boya i mnogih drugih. Sve do pandemije, Fresh Island festival prodao je više od 50 000 ulaznica u preko 40 zemalja te bio prvi destinacijski hip hop festival u Europi.

Fresh Island u sklopu svog povratničkog desetog jubileja na plažu Zrće između 25. i 29. lipnja dovodi glazbenu kremu predvođenu dancehall zvijezdama Shenseea i Skillibeng,tvorca najvećih britanskih hitova Tion Wayne, DJ zvijezde Unclewaffles i Dj Maphorisa,te radijske ikone iz Londona Tim Westwood i Semtex. Jubilarnu godišnjicu festivala dodatno će začiniti preko 50 dj-eva i MC-ija iz Pariza, Londona, Amsterdama, Berlina, Hamburga, Bruxella, Zurich i dr. Nakon dvije godine izbivanja uzrokovane pandemijom, Fresh Island se vraća na festivalsku scenu i poziva sve obožavatelje već spomenutih glazbenih žanrova da se pridruže u proslavi desetog rođendana na plaži Zrće i dožive nezaboravno iskustvo.

Festivalske ulaznice za 10 rođendan Fresh Island festivala u prodaji su od nedjelje 3. travnja za domaću publiku po povoljnijoj cijeni od 407 kn na Entrio.hr. Za više festivalskih infomacija posjetite web stranicu Fresh Islanda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: