„French Fade“: šik manikura savršena za ljeto

Na pomolu je novi trend u manikuri: "french fade" koji predstavlja modernu verziju klasične francuske manikure
29.05.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Kako se bliži ljeto sve više eksperimentiramo s bojama, šljokicama i ostalim detaljima. ‘Što luđe to bolje’ je izreka koja bi odgovarala uz većinu trendova koji se pojavljuju s toplijim vremenom i osjećajem bezbrižnosti i slobode. Sve je prepuno šarenih i kičastih trendova manikura s brojnim zabavnim detaljima, a najnovije ludilo vlada oko mermaidcore estetike i pravih morskih manikura.

Ipak, svi oni koji vole otmjene manikure, nikada neće pogriješiti s klasičnom francuskom manikurom. Kombinacija oštrog bijelog vrha i nude laka bezvremenska je i njezina popularnost i dalje raste unatoč novim trendovima koji su preplavili TikTok i ostale društvene mreže. Zato nije ni čudo da je baš ta manikura inspirirala brojne druge pa tako i najnoviji „French Fade“ trend koji je odličan za već poznati „soft girl look“.

„French fade“ manikura također ima bijele vrhove i nude bazu, ali je spoj tih dviju boja te ne postoji jasna crta koja bi ih razdvojila. Boje se stapaju jedna u drugu (slično kao ombré efekt) u estetičan jedva vidljiv završetak. Na TikToku postoji bezbroj videa kako postići „French fade“ manikuru pomoću različitih alata poput spužvice za šminkanje ili kistova za nokte. Za koju god se metodu odlučili najvažnije je postići izblijedjeli efekt što uključuje puno blendanja, ali nije toliko zahtjevno da to ne možete napraviti sami.

SAZNAJ VIŠE: