Fenty x Puma: stigla je nova suradnja Rihanne i Pume

Prije nepunih mjesec dana smo najavili povratak suradnje između brenda Fenty i sportskog brenda Puma. Iza svega naravno stoji Rihanna koja je upravo predstavila nove tenisice
09.09.2023.
IMAGE SOURCE: Fenty

Rihanna je možda zatvorila vlastiti modni brend, ali modne suradnje i dalje funkcioniraju. Jedna od njih je bila ona sa sportskim brendom Puma i započela je 2014. godine kada je Rihanna postavljena kao kreativna direktorica brenda. Suradnja je pauzirana jer se Rihanna bavila drugim stvarima, ali početkom ove godine je objavljeno da se vraća na poziciju.

Iz te najave nam stiže i prva mini kolekcija tenisica, točnije model Puma Avanti koji je inspiriran 80-im godinama. Rihanna se osvrnula na siluetu koju su 80-ih nosili najpoznatiji nogometaši poput Maradone i Pelea: „Željela sam vratiti ikonu iz arhive na ulice grada, a Avanti model je dovoljno ikoničan za taj potez“ – izjavila je Rihanna.

Avanti dolazi u verziji od crne i zrcalne kože, a karakterizira ga oversized jezik ukrašen s velikim Fenty printom. Snimljena je i kampanja u kojoj se naravno pojavljuje Rihanna, a iza objektiva se našao Dennis Leupold.

SAZNAJ VIŠE: