Fenty Beauty puder u stiku zaludio je beauty zajednicu

Fenty Beauty lansirao je revolucionarni proizvod: lagani puder u stiku pod nazivom "Eaze Drop Stick" koji je osvojio čitavu make up i beauty zajednicu, a i nas
18.08.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @fentybeauty

Malo je reći da Fenty Beauty pokreće trendove i postavlja standarde u make up i beauty zajednici. Svako novo lansiranje proizvoda je do sada bilo i više nego uspješno. Među novijim proizvodima pronašao se i „Blemish Defeat’r“ gel koji služi kao odlična podloga za make up i nevidljivi štit za vašu kožu. Cilj mu je „zamagliti“ pore i nepravilnosti na koži, a u tom se smjeru kreće i najnoviji Fenty Beauty proizvod koji je zaludio make up i beauty zajednicu. Riječ je o revolucionarnom puderu u stiku pod nazivom „Eaze Drop Stick“.

Fenty Beauty je ovim proizvodom kreirao novi put u formulaciji i nanošenju pudera, put kojim će zasigurno mnogi brendovi krenuti. „Eaze Drop Stick“ trenutno „zamagljuje“ nepravilnosti na koži i kako piše na web stranici, toliko se lagano nanosi da ne možete napraviti išta krivo. Sami puder u stiku ima kremastu teksturu koja se lijepo razmazuje na koži uz laganu prekrivnu moć.

„Eaze Drop Stick“  nije full coverage puder, ali se može nadograđivati. Što više proizvoda pritisnete o kožu, to ćete dobiti bolju pokrivenost. Kao što to i priliči Fenty Beauty brendu, ovaj puder dolazi u 25 nijansi koje se mogu prilagoditi raznim tonovima kože. Zdrav, zaglađen i prirodan izgled kože nakon nanošenja ovog pudera je razlog zbog kojeg svi već obožavaju ovaj proizvod.

@blueyedcai

feel like skin + looks like skin 🧈new eaze drop sticks from @Fenty Beauty #makeup #beauty #makeuptutorial

♬ original sound – LyricalBible_

Puder dolazi u kompaktnom pakiranju u obliku stika pa je nanošenje toliko jednostavno da ovaj proizvod možete nositi bilo gdje sa sobom i obnoviti ga na licu bilo kada. Što se tiče sastojaka, puder sadrži murmuru maslac koji pomaže u očuvanju hidratacije cijeli dan te QuickBlur kompleks koji daje gladak finiš i osjećaj „druge kože“. Također, u formulaciji pudera korišteni su pravi pigmenti boja koji osiguravaju da vam proizvod ne oksidira na licu. Nas je proizvod apsolutno osvojio i sigurno će se pronaći u našoj torbici.

@taontm

POV: you’re running late but @Fenty Beauty just made it easier ❤️‍🔥 Eaze Drop Stick foundation for the girlies who are always on the go! ✨ #FentyBeautyPartner #SwipeMeltGo

♬ –
SAZNAJ VIŠE: