Evo zašto su Matesi jedan od najzanimljivijih modnih brendova u regiji

09.06.2022.
IMAGE SOURCE: Audshule

Dizajnerski dvojac MATES je poznat po svojim konceptima koji uvijek vuku inspiraciju iz pop kulture bilo da se radi o nekim ikonama prošlog doba ili trendu koji je u to vrijeme vladao. Ovaj put su posegnuli u 60-e godine prošlog stoljeća s kolekcijom  „Jadran“ za koju su snimili jako upečatljivu kampanju. U proljetnoj kolekciji MATES se poigravaju s klasičnom siluetom 60-ih koju su modernizirali i upotpunili u svom stilu. Kada kažemo “u svom stilu” mislimo na eklektične akcente poput perja, veza i printeva. Nit vodilja je ležernost 60-ih i mogućnost svakog komada da se lako nosi na odmoru negdje uz more ali i u gradskoj vrevi.  U kolekciji za ljeto 2022. mjesto su našli i komadi i kompleti koji su obilježili i prethodno ljeto, ali sada u novom ruhu.

mates modni brend nova kampanja
mates modni brend nova kampanja

„U pitanju je nastavak priče od prošlog ljeta, pa i neke sezone prije, jer obojica volimo komplete. Ovog puta, pored klasičnih jednobojnih s vezom, tu su i karirani kompleti koji se naslanjaju na temu ove sezone”, pričaju MATES.

mates modni brend nova kampanja
mates modni brend nova kampanja
mates modni brend nova kampanja

„Veći dio inspiracije pronašli smo kako u glazbi i prepoznatljivim zvucima šlagera, tako i u filmovima „Ljubav i moda”, fotografijama Jovana Đorđevića, pa i atmosferi ormara Milene Dravić u glavnoj ulozi u filmu „Rondo”, Zvonimira Berkovića”, zaključuju dizajneri.

Kampanju potpisuje hvaljeni beogradski tandem AUDSHULE, koji čine Ana Šulkić Milovanović i Marko Milovanović, a kojima je pozirala Jelena Petković. Make up potpisuje Milan Bauranov.

SAZNAJ VIŠE: