Euphoria je službeno završila, ali još razmišljamo o lookovima koje je nosila Maddy

01.03.2022.
RECOMMENDED

Ako ste obožavatelj serije Euphoria, onda ste sinoć napeto sjedili pred televizijom i čekali veliko finale druge sezone koja je bila u najmanju ruku bombastična. Serija je doživjela brojne kritike zbog navodnog glorificiranja konzumacije droga i toksičnih odnosa, a druga sezona je posebno nagazila na tanke živce osjetljivije kritike. Serija je ujedno jedno vizualno iskustvo kakvo nam je nedostajalo na televiziji i nije čudo da je svaki glavni lik postao modni ili beauty uzor mlađoj generaciji. Dokaz dobrog casta su i kampanje koje su dobili u stvarnom životu te sve glavne glumce možete vidjeti kao zaštitna lica Prade, Valentina, YSL Beauty, Ralph Laurena..

Beauty lookovi su prava remek djela i poslastica za svakog make up artista jer ovakav maksimalizam dugo nismo vidjeli na malim ekranima. Moda je čista posveta 2000-ima, te da ne znamo da se radnja serije odvija danas pomislili bismo da gledamo neku seriju iz prošlosti.

Lik Maddy Perez je stekao kultno sljedbeništvo. Alexa Demie je toliko uvjerljiva u svojoj ulozi (kao i ostatak ekipe u svojima) da ju je teško odvojiti od lika koji je stvorila. Njeni modni odabiri su najekstravagantniji i većinu vremena izgleda kao da glumi u nekom glazbenom spotu. 

VERSACE

Finale sezone koje se odigralo u dvije epizode je provela u zelenom kombinezonu koji potpisuje Jacquemus i koji je odmah rasprodan. I sam dizajner nije mogao sakriti oduševljenje te je na Instagramu napisao: „Trčim kući kako bih gledao Maddy u Jacquemusu od glave do pete“. Uz kombinezon (koji je samo dostupan u smeđoj boji) je nosila poznatu mini Chiquito torbicu.

JACQUEMUS

JACQUEMUS

Talijanski brend Blumarine je doživio veliki comeback zahvaljujući kolektivnoj opsesiji 2000-ima, a u seriji smo vidjeli bezbroj vintage komada od kardigana s plavim umjetnim krznom na ovratniku do svilenog kompleta iz 1998. godine.

Njen look iz prve epizode ove sezone je postao viralan u roku od nekoliko sati. Pripijena haljina s prorezima je dizajn brenda Akna kojima se stranica srušila od navale. Našlo se tu mjesta i za Manola Blahnika ove generacije, točnije njegovu nasljednicu Aminu Muaddi čije je sandale nosila u poznatoj sceni na kućnom tulumu.

AKNA

Maddy, čekamo te u trećoj sezoni.. i to nestrpljivo

AMINA MUADDI

DION LEE

SAZNAJ VIŠE: