SEARCH

essence ima zanimljivu kampanju koja slavi ružičastu boju, ali na jedan drugačiji način

17.12.2021.
RECOMMENDED

essence je ove sezone pokrenuo jednu važnu kampanju naziva Be Powerful, Be Proud, Be Pink kojom pozivaju na veće prihvaćanje različitosti i sprječavanje nasilja. Kampanjom koja je nastala u suradnji sa ŽK Dinamo, želi se naglasiti da ružičasta boja nije samo boja. To je ponos, raznolikost, strast i veliki snovi. Cijela priča je započeta na inicijativu make up brenda essence kao generalnog sponzora projekta.

essence je make up brand koji vjerujemo prati sve nas od prvih make up koraka, svi imamo bar jednu essence maskaru ili barem jedan essence lak za nokte u svojoj make up torbici. Ljepota brenda essence je u tome da je šminkanje zabava i igra. essence je zaigran brand koji budi djevojčicu u svakoj ženi te je zbog svoje vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene uvijek rado biran. Zato je essence broj jedan europski kozmetički brend.

essence se trudi da proizvodi u sebi nemaju sastojke koji su testirani na životinjama, da su vegan i bez štetnih sastojaka kao što su PEG spojevi, mikroplastične čestice, parabeni. essence brine za ljude, životinje i okoliš.

Uz essence Pink&Proud kampanju brend želi osvijestiti individualnost i samoprihvaćanje kako bi se svaka djevojka i žena osjećala dobro u svojoj koži.

Za mlade djevojke i dječake često se čini da su životi drugih puno glamurozniji. Sebe i svoj izgled uspoređuju s ljudima koje često znaju samo s Instagrama ili TikToka. Zato su individualnost i samoprihvaćanje važne i presudne vrijednosti.

Djevojke u nogometu izvrstan su primjer snage, a istovremeno ženstvenosti i ljepote , a upravo to pokazale su i u ovom slučaju. Mlade su hrvatske nogometašice za ovu kampanju iz svojih udobnih trenirki uskočile u nešto glamuroznija, elegantna izdanja te su stale pred fotografski objektiv fotografkinje Matee Smolčić Senčar, za magazin Ljepota&Zdravlje pokazavši da one uistinu mogu biti sve – i vrsne nogometašice na sportskom terenu, ali i elegantne mlade žene s velikim ambicijama izvan njega. Bez obzira na to u kojem se izdanju nalazile – sportskom ili glamuroznom – mlade žene iz Ženskog nogometnog kluba Dinamo oličenje su ustrajnosti i snage, prave Pink&Proud junakinje.

FOTOGRAFIJE: MATEA SMOLČIĆ SENČAR STYLING: IVAN FRIŠČIĆ

MAKE-UP: PETRA SEVER FRIZURE: KATICA TOPČIĆ

ASISTENTICA MAKE-UPA: SAMANTA MIHAELA ŠAFRAN

SAZNAJ VIŠE: