SEARCH

Drop Co. u ponudi ima kvalitetne kožne torbe. Evo gdje ih pronaći

Kvalitetne kožne torbe s potpisom hrvatskog dizajnera ove subote dolaze po promotivnim cijenama
16.05.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Hrvatski brend modnih dodataka Drop Co. iza kojeg stoji Ivoje Stepić ove će subote 18. svibnja, u Zagrebu održati svoj prvi samostalni pop up. Ako cijenite kvalitetne i dugovječne torbe od kože, ovaj vikend ih možete pronaći na 20 % popusta, što se odnosi na sve izložene modele.

Kolekcije brenda Drop Co. izlaze iz one-man radionice Ivoja Stepića koji samostalno dizajnira i izrađuje sve modele, a pritom posebnu pozornost obraća na odabir kože s europskim certifikatom “Leather Working Group” koji garantira da je koža proizvedena na etički način s naglaskom na zaštitu okoliša.

 Drop Co.

“Materijal je prioritet u mom procesu izrade pa kožu najviše naručujem iz Francuske, Nizozemske i Italije”, naglašava vlasnik brenda, a na prvom samostalnom pop up eventu brenda predstavlja nekoliko modela: mini crossbody torbe, idealne za svakodnevne stylinge, popularne ruksake praktične svima koji svoj posao nose sa sobom, kožne novčanike, ali i neke novitete. Naime, Ivoje je za ovu prigodu izradio i potpuno novi model bucket torbe, izrađene od čvrstog, otpornog platna s elegantnim kožnim ručkama, savršen on-the-go model za ljetnu sezonu pred nama.

 Drop Co.

Ovi pedantno izrađeni modni dodaci svojim se nenametljivim dizajnom savršeno uklapaju uz različite stylinge, a kvalitetom izrade i materijala garantiraju da će se u garderobi zadržati godinama. Pop up je zakazan za 18. svibnja, počinje u 11 sati i traje do 15 popodne, a lokacija je prostor Zagreb Social Cluba, Smičiklasova 22.

pop up event
SAZNAJ VIŠE: