Drake i 21 Savage dolaze sa zajedničkim albumom

Drake i 21 Savage izbacili su spot za svoj hit „Jimmy Crooks“ i u njemu su najavili zajednički album pod nazivom „Her Loss“ koji izlazi i prije nego što biste očekivali
24.10.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Ako biste nas pitali tko je među top 5 osoba što vladaju glazbenom scenom, bez razmišljanja bismo spomenuli Drakea. Polako, ali sigurno ovaj je pjevač pronašao svoju publiku i počeo rušiti rekorde slušanosti. Njegov posljednji dance album „Honestly, Nevermind“ koji je objavio početkom ljeta ove godine, postao je najveći plesni album na Apple Music-u. Drake je također postao umjetnik s najviše pjesama među pet najslušanijih na Billboardovoj listi, čime je srušen rekord The Beatlesa. Možemo reći da mu stvarno dobro ide i on tu ne staje. Bez ikakve najave, Drake i poznati reper 21 Savage izbacili su videospot za njihovu pjesmu „Jimmy Crooks“ te osim vizualnim prikazom hit pjesme, obožavatelje su iznenadili još jednom viješću unutar spota.

Videospot za pjesmu „Jimmy Crooks“ vrlo je jednostavan. Drake i 21 Savage u videospotu izvode svoju pjesmu u zvučnoj kulisi, a iza njih se nalazi betonski zid na kojem su projicirane video snimke različitih gradova. Ovaj spot, koliko god jednostavan bio, bacio je fanove na koljena jer je u njemu najavljen nadolazeći album Drakea i 21 Savagea pod nazivom „Her Loss“.

Na samom kraju videospota ispisano je sljedeće: „HER LOSS/ALBUM BY DRAKE AND 21 SAVAGE/OCTOBER 28,2022“. Dobto ste pročitali, od spomenutog albuma dijele nas samo četiri dana. Ovo izdanje potvrdila je i produkcijska kuća Republic Records putem tweeta na kojem je podijeljena slika scene s kraja videospota. Mi se jako veselimo nadolazećem albumu, a javit ćemo vam i dojmove kada ga poslušamo četiri dana.

SAZNAJ VIŠE: