Drake nosi jako baggy hlače i Twitter se dobro zabavlja na njegov račun

Posljednjih dana nismo mogli izbjeći fotografije Drakeovog outfita - zašto je podigao toliko prašine?
11.06.2024.
IMAGE SOURCE: Instagram @champagnepapi
RECOMMENDED

Na Instagramu ili Twitteru posljednjih dana gotovo je nemoguće izbjeći fotografije Drakea. Reper je naime za vikend stigao na utakmicu svog sina i Internet je imao štošta za reći o outfitu u kojem se pojavio. Dio korisnika ostavlja zbunjene komentare i pitaju se zašto izgleda kao Carlton Banks iz serije Princ s Bel Aira. S druge strane, većina komentira, umjesto beefa s Kendrickom Lamarom i njegove izgubljene bitke, njegove ekstremno baggy hlače i soccer dad look. Što to Drake zapravo nosi?

Outfit koji je zapalio Twitter

Naravno da se na Twitteru rađaju najbolji komentari i memeovi čim se pruži prva prilika. Drake je posljednji na tapeti i njegov outfit bež boje prozvan je savršenim primjerom quiet luxury / granpa core outfita.

Uz t-shirt i pulover prebačen preko ramena, Drake je nosio hlače brenda VAVA (Virgil Abloh Vison Always), od kojeg trenutno ne možete kupiti nijedan komad i zapravo funkcionira kao svojevrsna privatna marka čije je komade Drake nosio u nekoliko navrata. Drake često odaje počast Virgilu Ablohu, a komadi ovog brenda najčešće su ekskluzivno rađeni za repera i njegov krug suradnika i prijatelja, poput NBA zvijezde Shaia Gilgeousa-Alexandera, Cartera ili repera Yachtyja. Dio outfita je i Rolex Day-Date, luksuzan sat na njegovoj ruci koji je optočen dijamantima i za kojeg postoji duga lista čekanja. Cijena? Oko 100 tisuća eura.

Međutim, hlače su najveća tema rasprave zbog pretjerano baggy kroja koji u cijelom outfitu izgleda nezgrapno i pomalo neprirodno. Neki su zaključili da nije stvar outfita već Drakea koji ima “sposobnost da svaki look napravi lošim”, a neki s druge strane govore da nam je Drake upravo dao ideje za sljedeće Halloween kostime. Usporedbe na Twitteru posljednjih dana ne prestaju…

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 14.05.2024.