Donosimo vam 5 cool kombinacija za ljeto u gradu

31.07.2022.

“Ljeto na plaži” je uvijek dobra slika u glavi ali promijenite riječi u “ljeto u gradu” i ona se drastično mijenja – pogotovo kada je odjeća u pitanju. Svega nam je previše, gledamo da nosimo što manje, čak i najveći entuzijasti često na sebe nabace prvu stvar koja im padne pod ruku… Ne mora biti tako: ako vam nedostaje inspiracije, donosimo vam pet savršenih kombinacija omiljenih Instagram djevojaka. Hvatajte bilješke

01

Jednobojna kombinacija od glave do pete, svilenkasta tkanina u najsvjetlijoj nijansi vanile i fluidna izdužena silueta. Potpuno konzervativna s prednje strane ali izrezana na leđima, dovoljno je klasična za sve prilike i dovoljno subverzivno edgy.. 

02

Uglavnom izbjegavamo kratke suknje i još kraće majice (i ne preporučujemo ih nikom iznad 12 godina), ali u ovoj casual izvedbi kombinacija je više nego cool. Ključ je u pamučnim tkaninama koje ni po čemu ne prelaze na tricky teritorij već daju skoro military vibe. Ravne sandale s debelim đonom se podrazumijevaju.

03

Business in the front, party in the back. Igra na temu oversized odijela, ali sa sakoom koji donosi neočekivan obrt. Kada prođe ljeto, nosili bismo iste komade, ali kao dio slojevite kombinacije, s košuljom ili majicom. Za sada, na 40 stupnjeva u gradu, ovu mušku siluetu kombiniramo s golim leđima i najženstvenijim papučama.

04

Klasična silueta kao iz pedesetih, ali u high tech materijalima je ženstvenost kakvu sada želimo, a u crnoj boji polo-kragnica dobiva drugo lice. Štikle i naočale u stilu Grace Kelly samo dodaju na dojmu.

05

“Slojevito” možda nije prva riječ koja vam pada na pamet kada pričamo o ljetu u gradu, ali ovaj styling će vas natjerati da razmislite. Top poput grudnjaka ili kupaćeg i suknja niskog struka na krupne peglane falde? Naravno. S tankim bomberom preko (na jesen samo top zamijenite kraćom dolčevitom od najtanjeg pletiva).

SAZNAJ VIŠE: